Netflix

20 uur Netflix, ook dat is business trippen

Terwijl jullie dit lezen zit ik alweer in de lucht. De eerste maanden van het jaar zijn altijd een druk tradeshow seizoen. Business trippen is naast overleven (lees mijn vorig bericht hier), ook een nuttige bezigheid zoeken voor het lange wachten. Lang leve Netflix om de tijd te doden.

Genoeg Netflix

Ik dacht niet dat deze woorden uit mijn mond zouden komen, maar op een bepaald moment kan je gewoonweg genoeg krijgen van Netflix. Trop is te veel! Mijn vlucht naar HK en Beijing heb ik bijna zonder tussenpauze Netflix gekeken. Handig wel, de seizoenen vliegen voorbij. Mijn te bekijken lijstje werden afgevinkt. Maar aan de andere kant vliegt de tijd natuurlijk. Een serie met afleveringen van uur en je kan weeral één uur afvinken van je vliegtijd.

Ik download standaard te veel series op mijn iPad. Soms kijk ik aflevering na aflevering van dezelfde serie, soms ben ik na één aflevering een serie beu en wil ik kunnen switchen. Feit is dat je gewoon genoeg moet downloaden. Mijn nieuwste ontdekking om nog sneller series te verslinden is bepaalde fases vooruit te spoelen. Netflix spoelt per 10 sec vooruit en dat maakt dat saaiere passages vlotter passeren. Ideaal om snel veel te zien én toch alle belangrijke passages mee te hebben. Handig voor ongeduldige mensen zoals mij dus.

Mijn aanraders op Netflix

You

Seizoen 1 heb ik verslonden op mijn heenvlucht. Creepy, weldoordacht en gewoonweg goed in elkaar. Een aanrader.

Jane the virgin

Iedere vrouw moet Jane gezien te hebben. De laatste aflevering van seizoen 4 zag ik ook op het vliegtuig en ik tel echt af naar seizoen 5. Wat een einde…

Bodyguard

Suits

Las chicas del cable

Mijn nieuwe verslaving. Ik zit aan de laatste afleveringen helaas.

Queen of the south

Riverdale

Soms over de top maar aan de andere kant vind ik dat de serie zo goed in elkaar steekt dat ik toch verslind blijf aan mijn scherm.

Jullie nog aanraders voor mij?

Eén gedachte over “20 uur Netflix, ook dat is business trippen

  1. You vond ik ook super! En met Riverdale denk ik ook vaak, WTF ben ik eigenlijk aan het kijken? Maar het blijft wel goed, dus ik kijk toch verder 🙂

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: