Vtech
Vtech
Vtech
vtech

25 jaar VTech bloghop: Win een K3 bel- en leer smartphone – GESLOTEN

Vtech bestaat 25 jaar en dat vraagt een – online – feestje. 25 dagen kan je kans maken op het winnen van tal van leuke Vtech cadeaus. 25 cadeaus op 25 verschillende blogs, een heuse bloghop dus. De kans is groot dat je gisteren een bezoekje bracht aan KiddoWz en misschien op deze manier op deze blog terecht komt? Of je bent een trouwe lezer van mijn blog, dat kan ook!

VTech Bloghop

Een Bloghop is een leuke manier om nieuwe blogs te ontdekken, je hopt als het ware van de ene blog naar de andere. Je ontdekt iedere dag nieuwe blogs én speciaal voor deze actie kan je ook nog eens iedere dag een leuk item winnen. 2 vliegen in één klap. De kans is dus groot dat jij via de blog van KiddoWz op mijn blog terecht kwam. Of misschien ben je wel één van mijn vaste lezers? Lees dus snel verder en maak kans op een leuke K3 Bel- en leer smartphone!

Mamablog Vtech

Hallo, met Amélie Dierickx

Amélie is bijna even zot van haar gsm als mama, ze heeft het duidelijk van geen vreemden. Ze was dus ook snel vertrokken met haar nieuwste smartphone. Ik mocht mooie poses aannemen om foto’s te maken, ze ging mij een berichtje sturen en wou ook nog tussendoor even Facetime met mammie. Het is overduidelijk dat het een kind van de nieuwe generatie is volgens mij. Bovendien zit haar gsm nu altijd in haar handtas, want “mama doet dat ook zo”. Trouwens samen met haar lippenstift – lees Labello. De lippenstiften blijven best zo ver mogelijk uit haar beurt, been there done that.

Of hoe meisjes, echte meisjes kunnen zijn! Ze pakt haar handtas én gsm trouwens heel trouw overal mee naartoe, net als de baby. Ze sleurt ze mee naar de tennis, de bibliotheek en zelfs naar de winkel. Zij is altijd de mama en ik? Ik mag de papa spelen.

Die telefoon conversaties die ze in haar eentje in haar spel speelt, zijn vaak echt lachwekkend. Ze belt de oma’s op of papa als hij niet thuis is. Ze vraagt waar ze zijn en kwettert erop los. Als ze dan eindelijk ophangt, vertelt ze het hele verhaal tegen mij. Hilarische momenten.

Mamablog Vtech

K3 Fan

En dat haar telefoon van K3 is, maakt hem eens zo leuk. Ze zit helemaal in de K3 fase, ze zingt mee met de liedjes van de telefoon & speelt met de nummers. Klaasje, Marthe of Hanne aan de lijn krijgen vind ze dan ook het allerleukst. De telefoon is niet alleen leuk en speels, ze leert er ook de cijfertjes door kennen en je kan er zelfs een quiz mee spelen of spelletjes. Een hele belevenis dus, die K3 telefoon.

Mamablog Vtech

Bloghop Winactie

Bij Zebrazonderstrepen maak je dus kans om die te gekke K3 bel- en leer smartphone te winnen. Meedoen? Laat een berichtje achter op het Facebook berichtje of hier onder de blog. Een extra winstkans? Volg Zebrazonderstrepen op Instagram: hier. De winnaar wordt bekend gemaakt op 24 november. 

Wil je morgen een nieuwe blog ontdekken of een extra kans maken op een leuk Vtech item? Bezoek morgen vanaf 7u de blog van Pinkit & maak kans op KidiSecrets Pocket.
Volg de #VTech25jaarbloghop via het Instagramaccount van VTech!

Mamablog Vtech

Mamablog Vtech Mamablog Vtech

54 gedachten over “25 jaar VTech bloghop: Win een K3 bel- en leer smartphone – GESLOTEN

 1. Hier brengt de Sint ook iets van Vtech :-). Een telefoon van K3 zou mijn dochter ook helemaal geweldig vinden!

 2. Wat super gaaf voor onze dochter van 3! Belt idd ook altijd graag met pappa te vragen of hij al bijna thuis komt, maar hangt ook altijd als eerste op, door halverwege het gesprek opeens ‘ok, doei!’ te zeggen haha!

 3. Dit zou ideaal zijn voor mijn dochter Lore van 14 maand. Houdt van K3 en telefoneren 🙂

 4. Super ik doe graag mee en volg via Facebook en Instagram. Leuk voor sinterklaas??

 5. Cool de kleine meid is dol op K3 en pikt met grote regelmaat mijn mobiel en ik zeg dan steeds geen speelgoed dame maar ja nu ik dit zie ….ik doe dus graag mee

 6. Hoe gaaf! Onze K3 fan vindt dit vast echt helemaal fantastisch dus ik doe graag mee en ik volg via fb en ig. liefs melissa

 7. daar zou ik mijn kleindochter graag mee verrassen
  #duimen dat dit leuke kado in haar schoen mag passen

 8. Wauw! Super leuk voor mijn kleine nichtje 😀 Bijkomend voordeel is dat ik dan niet gelijk mijn telefoon kwijt ben als ik d’r weer zie

 9. Leuk voor mijn dochter, K3 begint ze nu echt leuk te vinden!
  Ik volg je op Instagram!

 10. Doe hier graag aan mee voor mijn kleinkinderen ….. kunnen ze hier fijn mee spelen als ze bij opa en oma zijn

 11. heb wel een lief nichtje die hier heel vrolijk van gaat worden 🙂 🙂
  dus ik ga een kans wagen en duimen dat de sint deze bij haar mag gaan brengen (y)

 12. Gaaf! Mijn dochter is fan van k3, wat zou ze blij zijn. We doen graag mee en wie weet?

 13. Ik waag heeeeel graag een kansje voor mijn dochtertje. Ze is helemaal zot van de meisjes van K3, zingt alle liedjes mee en daarnaast is ze ook fan van Eem smartphone! 1+1 is dus zeker 2! Zou supertof zijn!

 14. Wat een leuke prijs voor mijn kleindochter van bijna 4. Ze heeft net K3 ontdekt en het is nu K3 voor en K3 na.

 15. Hoi hoi,

  ik kende je nog niet 🙂 Super leuk, je hebt er een nieuwe volger bij!
  En ik val met mijn neus in de boter, want ik mag gelijk deelnemen aan deze toffe actie. Ik maak graag kans voor mijn dochter of haar nichtje, daar ben ik nog niet over uit haha 🙂

 16. O dit lijkt mij zo leuk voor onze 3jarige dochter Ylva!! Ze heeft k3 vorige maand voor het eerst in plopseland gezien,ze is zo fan haha!
  En gek op bellen,dus ik doe graag mee voor haar???

 17. Dit zou onze kleine Lynn een super kado vinden! We doen graag voor haar mee.

 18. Wat super leuk! Ik denk dat dit telefoontje super in smaak valt bij onze anderhalf jarige jenthe! Ze wil altijd onze mobiele telefoons hebben.duwt dan op alle knopjes en gilt als je em af pakt.. wat zou het geweldig zijn als ze der eigen telefoon zou hebben!

 19. Ik doe graag mee voor Iris (bijna 2) ze is een echte k3 fan en danst het liefst de hele dag. Nu heeft ze nog de telefoon nodig om liedjes te luisteren maar dat is met dit telefoontje verleden tijd!
  (Ik volg je op insta)

 20. Ik zou super graag willen winnen voor mijn zoon. Ik volg je op instagram (syb_kees)

 21. Voor onze kleine mevrouwen en meneren een echte eigen K 3 -foon om mee te leren!

 22. Wow wat een leuke K3 Smartphone.
  Leuk voor mijn kleindochter die een enorme K3 fan is.
  Ik heb geen Facebook, maar volg sinds kort Bloglovin.
  Voor haar doe ik graag mee.

 23. Met 3 dochtertjes en een zoontje in huis is het natuurlijk vrijwel altijd gezellig bij ons. Onze kinderen zijn dol op muziek en K3 word hier volop beluisterd! Een eigen k3 telefoon zou vooral ons middelste meisje helemaal geweldig vinden (al denk ik dat haar grote en kleine zus en haar broertje stiekum heel graag mee zullen spelen ?)

 24. Ook wij hebben een klein Amélietje thuis, die héél graag dit speeltje zou ontdekken 🙂

 25. Mijn beide meiden zijn grote fans van K3. Doe graag mee voor mijn meid van 5. Ze heeft deze telefoon op haar verlanglijstje staan (tja wat niet van K3) en Sint zou haar enorm kunnen verrassen.
  Volg je ook op instagram.

 26. Dat zou leuk zijn voor onze K3 fan. Hopelijk laat ze dan mamma’s mobiel ook met rust

 27. Het blijft leuk, zo’n bloghop. Weer een leuke blog ontdekt! 😀
  En natuurlijk waag ik ook graag een kansje voor deze leuke smartphone voor mijn kleine meid 🙂

 28. Leuk voor mijn dochter! Ik denk (en hoop) dat ze deze smartphone interessanter vindt dan de mijne 😉 Helemaal mooi dat het ook nog leerzaam is.

 29. Graag maken wij kans op deze te gekke prijs voor onze dochter van Suze van 4 jaar oud. Zij danst en zingt heel graag op de muziek van K3 en is een groot fan!

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: