Mamablog Zebrazonderstrepen 3-2-1 START

Zouden we het erop wagen? Een Mamablog starten? Het starten is niets en kan iedereen, het volhouden is iets anders. Welkom op Mamablog Zebrazonderstrepen. I did it!

Mamablog Say whaaaaat?

Aangezien dit berichtje erop staat, kan je stellen dat ik ervoor gekozen heb op volhouden. Waarom? Heel simpel. Heel simpel, ik heb 2 (niet altijd) schatten van kinderen, een webshop met kinderkleding en een eigen mening. En nee dit wordt geen reclameblok voor Zebrazonderstrepen webshop, dit wordt zo veel meer! Gaandeweg neem ik je mee op m’n trip doorheen kinderland, alleszins hoe ik hem ervaar of wil ervaren!

Mamablog Zebrazonderstrepen

Mijn eigen online plaatsje, mijn blog, mijn belevenissen.

Welkom, take a sit, a chips and enjoy!

Mamablog Zebrazonderstrepen

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: