5 reden om de kiezen voor Adidas superstar

Hoge hakken zijn vrouwelijk, elegant & fashionable maar heel vaak niet makkelijk om te dragen. Vooral als je snel wilt zijn in de ochtend, kinderen moet in de auto en uit de auto krijgen, kinderen moet dragen die niet zelf willen stappen, ongelijke vloer tegenkomt & een trap die je moet oplopen naar je werk om juist om half 9 stipt achter je bureau te vallen. 

De ochtendrush heeft goud in de mond, maar dan vooral aan mijn voeten! De nieuwe collectie van Adidas Superstar was me op het lijf geschreven. Sprankelend, comfortabel, girly & toch fashionable. Alles wat een pump heeft en meer! Eerlijk toegeven, het is af en toe gewoon heerlijk om die hakken aan de kant te gooien en comfortabele sneakers aan te trekken.

Terug van weggeweest

De Adidas Superstar is ondertussen al 50 jaar oud en heeft een ware evolutie meegemaakt. Van basketbalschoen tot must-have sneaker. Want ja de sneaker past nu eenmaal bij iedere outfit! Of je nu voor een sporty, chique of een stoere look gaat: de Superstars zijn een perfecte keuze.

5 reden om te kiezen voor de Adidas Superstar sneaker?

  1. Snelheid: alles gaat in de ochtend sneller op sneakers dan op hoge hakken. Absoluut mama proof. Van links naar rechts hollen of achter Amélie aan die het op een lopen zet, volledig elegant de trap nemen, etc… allemaal geen probleem.
  2. Geen gedoe voor de kledingkast, iedere ochtend zware beslissingen nemen over welke outfit je gaat dragen en dan ook nog eens de bijhorende schoenen zoeken om een look te hebben die ermee door de dag kan. Geen probleem voor de Superstars want die passen gewoonweg bij iedere outfit.
  3. Hoe cool is het om dezelfde schoentjes als je mini te dragen? Bij Adidas shop je dezelfde schoenen als voor jou, ook voor je mini
  4. Je voelt je terug jong. Backt to the 90’s toen je nog jong was en de sneaker ook hip!
  5. Deze gouden uitvoering is gewoon super girly, een comfortabele schoen in een té gek jasje.

adidas superstar adidas superstar adidas superstar

[bol_product_links block_id=”bol_5700e14ba911c_selected-products” products=”9200000041174771,9200000047970419″ name=”Adidas Superstar shop je hier” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”250″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”0″ link_target=”1″ image_size=”0″ admin_preview=”1″]

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: