5 weken vakantie achter mij

Oh boy, is dit echt of lijk ik gewoon te dromen? Ik had 5 weken vakantie in’t verschiet en in no time zijn deze voorbij. Als je aan het begin van je 5 weken vakantie staat heb je tal van plannen en ideetjes, dingen die je al lang wilt doen. Dingen die gewoon echt moeten gebeuren en hoop je af en toe een de knop uit te kunnen zetten en de zetel op te kunnen kruipen.

5 weken vakantie

De realiteit is dat ik vandaag na 5 weken vakantie terug begin te werken. En dat mijn to do lijstje allesbehalve is afgewerkt, dat me-time alles behalve is voorgevallen en dat de dingen die moesten gebeuren allesbehalve zijn gebeurd. Amélie die ziek was en dus niet naar de crèche kon, de school die veel te snel uit was, onverwachte bezoekjes die “te veel” tijd in beslag namen, slecht weer dat eten in het roet gooide en meer van dat. Dat het ontspannend was, dat is een feit. Dat ik vandaag met een pijnlijke grimas achter mijn pc zit is nog een groter feit!

3 weken op vakantie waren de hemel op aarde. 3 weken weg van de dagelijkse sleur, weg van alles moet en weg van (bijna) alles en iedereen. Dat het leuk was, dat het erg leuk was.

En nu verder aftellen

En nu? Nu tellen we af naar 17 september, de grote dag komt in het verschiet. Er moet nog extreem veel gebeuren, de lijstjes met de to do’s zijn gemaakt. Vanaf nu weten we iedere avond wat doen, van bedankjes tot decoratie tot afspraken maken en oeps nog uitnodigingen versturen. De lijst is weer lang, het energiepeil is weer op punt. We gaan er tegen aan, maar dit keer aan een ander tempo, met iets meer “minder moeten” en iets meer “meer genieten”. Wasjes en plasjes kunnen heus wel wachten, mijn kids die iedere groter worden niet! En eerste punt op de agenda? Mijn kleinste meid die bijna 2 jaar wordt!

Lets celebrate and having a good time!

5 weken vakantie me me

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: