Uitnodiging voor evenementen

Achter de blog schermen – Uitnodiging voor evenementen

Iedereen die een blog schrijft zoekt op de een of andere manier ook wat herkenning voor al het werk dat erin gestoken wordt. Spulletjes krijgen is vaak heel leuk en geeft ook wat extra blog materiaal. Maar daarnaast heb je de uitnodigingen voor evenementen. 

Uitnodiging in de bus

Ik heb praktisch iedere week wel een uitnodiging voor evenementen in de bus. Gezien ik mama blogster ben, 9/10 keer een leuke activiteit voor de kids. Ik kan het niet ontkennen, mijn eerste uitnodiging voor een evenement sprong ik een gat in de lucht. Het voelde toen een beetje als de kers op de taart.

Vandaag ben ik er realistischer in. Ja, het is super leuk dat merken en pers bureaus de weg naar jou vinden. Dat ze graag willen dat je content maakt voor dat specifiek merk of product. Dat je een leuke namiddag hebt met de kids en hun meestal een unieke ervaring kunt geven is leuk. Nog eens on top dat item krijgen maakt het helemaal af. Maar ik merk toch dat ik vaker wat sceptisch sta.

Overvolle agenda

Het probleem is vooral dat onze agenda al vaak zo overvol is, dat het moeilijk is om een gaatje te vinden om op ieder evenement aanwezig te zijn. De kids hebben (veel) hobby’s en ik probeer die toch altijd voorrang te geven. Daarnaast zijn de meeste evenementen in het Antwerpse of Brusselse, als je in Limburg woont ook niet direct bij de deur. Trouwens heel veel kids evenementen zijn op woensdag namiddag. Als je fulltime werkt kan je dus heel vaak een lijst schrappen van uitnodigingen 🙂

Kieskeurig

Ik ben vandaag heel kieskeurig geworden. Ik ga enkel nog naar events die ik voor geen geld van de wereld wil missen. Zo zijn we onlangs naar een feestje van Super Mario gegaan. Of een evenement van Stokke waar we creatief aan de slag mochten om onze eigen kinderstoel te verven. Of toen die keer dat we naar première van een kinderfilm mochten of de Smurfenexpo. Daar word ik blij van en mijn kids ook.

Socialisen

Iets in mij zegt dat het not so done is om dit te schrijven, maar eerlijk is eerlijk. Je komt echt waar altijd dezelfde mensen tegen op zo evenementen. Met de mensen met wie het klikt is dat leuk om elkaar geregeld te zien en wat bij te praten. Of elkaar eindelijk eens in het echt tegen te komen. Met de mensen met een mindere klik is het vaak een awkward situatie. Of hoe vaak herken ik de kinderen en heb ik geen flauw idee wie de mama mag zijn. En ja, het ligt misschien aan mij maar als mijn kids erbij zijn heb ik vaak enkel oog voor hun en ben ik niet altijd de meest sociale mens die er rondloopt.

Heb je zelf een blog en wil je ook graag uitnodiging voor evenementen ontvangen? Zorg dat je op de radar van persbureaus komt!

3 gedachten over “Achter de blog schermen – Uitnodiging voor evenementen

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: