Aeromoov reisbed

Alles draait momenteel rond op reis gaan, andere oorden op gaan zoeken en genieten van wat extra family time. Zeker met kleine kindjes is het vaak een afweging. Je moet zo veel meenemen, aan zo veel denken en vooral niets belangrijks vergeten.

Ik herinner me onze reis naar Frankrijk toen Amélie slechts 4 weken oud was. De auto zat zo vol, zelfs de dakkoffer was tot de nok gevuld. Draagmand, reisbed, maxi cosi, badje en andere grote spullen. Jammer dat de Aeromoov toen nog niet bestond! Niet alleen de compactheid maakt dit reisbed zo uniek, ook is het voor kleine kindjes een goede vervanger voor een parkje!

1-2-3 Aeromoov

Ik heb nog nooit zo gemakkelijk iemand een reisbed zien opstellen. Ik weet niet hoe het bij jullie reisbed zit, maar voor die van ons moet ik altijd hulp inschakelen. Alhoewel het opstellen meestal nog meevalt, het afbreken laat ik vaak aan mij voorbijgaan. Laten we zeggen dat de papa daar meer ervaring mee heeft. Dat is een ander verhaal met de AeroMoov instant reisbed. Dit bed zet je op en breek je af in slechts enkele seconden! Het is superlicht, compact en zit in een handige draagtas die je over je schouder draagt. In letterlijk 1-2-3 staat het bed opgesteld: uit de draagtas halen, openklappen en matras inleggen. Klaar! Terug opbergen gaat minstens even snel door twee kanten naar elkaar toe te duwen. Bovendien kan je het bed in de draagtas ook makkelijk op, onder of tussen iets opbergen.

Dankzij de transparante ventilerende zijkanten hoef je je baby geen seconde uit het oog te verliezen, en zie je meteen wanneer hij wakker wordt of ligt te spelen. Het reisbed kan zo dus ook als park fungeren. Stel je het bedje buiten op, dan biedt één korte zijde van het bed – die bestaat uit een stevige stof – bescherming tegen zon en wind.

Voor baby’s is er een aanritsbaar tussenniveau voorzien, zodat je niet zo diep hoeft te reiken om je baby neer te leggen of op te pakken. Onderaan het instant reisbed heeft AeroMoov ook handige voetholtes voorzien zodat papa’s en mama’s hun voeten tot dicht tegen het bedje kunnen plaatsen waardoor de rug meer ontlast wordt. De matras is voor dit tussenniveau eenvoudig aanpasbaar dankzij een afritsbaar deel. De hoogwaardige matras in kwaliteitsschuim zorgt voor een goede rugondersteuning – zowel bij gebruik op het basis- als tussenniveau.

Aeromoov is familie van Aerosleep, voor veel mensen bekend voor de matras die de kans op wiegendood verkleind. Net zoals de andere AeroMoov producten beantwoordt ook dit instant reisbed aan de strengste veiligheidsnormen. Enkel het allerbeste voor je kleine mini!

Je kan ook nog enkele handige accessoires voor dit reisbed bijkopen zoals een UV-zonnekap, een muggennet en een hoeslaken op maat van de matras. AeroMoov heeft duidelijk aan alles gedacht door voor elke situatie een passend accessoire te voorzien. Niets houdt je nu nog tegen om snel die reiskoffers te maken en erop ut te trekken!

Beschikbaar in 2 uitvoeringen: Grey rock en White sand

 Advies verkoopprijzen AeroMoov:

  • Instant reisbed, incl. matras en opbergtas, € 149.95
  • UV-zonnekap, € 14.95
  • Muggennet, € 14.95
  • Hoeslaken, € 14.9 

aeromoov aeromoov

Aeromoov Aeromoov Aeromoov Aeromoov Aeromoov

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: