LOL collectie

Amélie en haar LOL collectie

Amélie zit echt in een overgangsfase, al het peuter speelgoed is aan de kant gevlogen. Ze speelt tegenwoordig graag met klein, verfijnd speelgoed. Popjes kleertjes aan en uit doen, verhaaltjes verzinnen, de poppetjes vriendinnetjes laten worden en meer van dat. Onlangs ontdekte ze de LOL collectie en sindsdien is ze een grote fan. Het openen van de balletjes, ontdekken wat erin zit en samen met broer verhalen verzinnen. 

LOL Surpise moment

De eerste keer dat ik de LOL ballen zag, wist ik niet wat ik mij er moest bij voorstellen. Tot mijn kids heel enthousiast begonnen de bal te ‘unboxen’. Ok, mijn mini’s kenden het wel… Vraag me niet van wie of waar maar die mini’s wisten perfect wat ze ermee moesten doen. Het allerleukste aan de bal te unboxen is het verrassingseffect. Je weet niet welk LOL figuurtje zich in jouw bal verschuilt.

Een nieuwe lading LOL ballen en mijn kinderen trappelden dan ook van ongeduld om de sleeve te verwijderen en op ontdekking te gaan. Gelukkig komen ze op zulke momenten toch goed overeen. Mathis mag de balletjes open maken wegens nog te moeilijk voor Amélie. Maar Amélie beslist uiteindelijk wel wie er met welk figuurtje mag spelen.

Verhalen verzinnen

De poppetjes zijn vandaag echt Amélie haar favorietes. De eerste collectie bestond uit baby’s, met drinkflesjes, haarbanden, schoentjes en meer. Amélie is al van jonge leeftijd in de ban van baby’s dus dat was helemaal haar ding. Ze heeft ondertussen een andere doos vol L.O.L popjes.

En de nieuwste collectie met dieren is een leuke aanvulling. Puppy’s & poesjes met zonnebril, eigen schoentjes, zelfs met haarband of drinkfles. Ze hebben na het uitpakken echt meer dan een uur gespeeld. De kattenbak ontdekking stak daar voor iets tussen… Ok, ik moet wel bekennen dat het zand doorheen het hele huis gestrooid lag, maar ze hadden overduidelijk plezier. En de schoentjes gevonden in de kattenbak. Haar cadeaulijst voor Pasen ligt ondertussen al vast, ze wilt nieuwe surprise ballen. Vooral de accessoires brengen haar fantasie op hol. Aankleden, uitkleden, wisselen van accessoires… En ja, ook in bad gaan de popjes mee want ze zijn ideaal om als ‘watergeweertje’ te gebruiken, ze hebben allemaal een gaatje en dus ideaal om je broer mee te plagen. Ken jij ze al?

Benieuwd hoe enthousiast mijn mini’s aan de slag gaan met het uitpakken van de LOL bal? Check dit.

Hier zijn duidelijk 2 fans in huis!

LOL collectie LOL collectie

LOL collectie LOL collectie LOL collectie

4 gedachten over “Amélie en haar LOL collectie

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: