Amélie’s outfit om in te bijten

Er is zo’n outfit van Amélie, waar ik als mama zelf jaloers op ben. Waarvan ik stiekem hoop dat hij ook in mijn maat beschikbaar is en ik samen met haar kan pronken. Jammer maar helaas, enkel cute en lief bij kleine meisjes. Laat me stellen dat ik mijn kans gemist heb :-). Ik ben en blijf fan van Filou & Friends. Iedere collectie opnieuw kan ik mijn ogen niet afhouden van de geweldige items die ze in de collectie hebben.

Tutu Chic

Ieder meisje dient een tutu in de kast te hebben. Er gaan niets maar dan ook echt niets boven een leuke tutu. Liefst in een roze tint om het meisjes gevoel wat extra aan te wakkeren. Mét goud. Het is niet alleen leuk, meisje meisje maar ook gewoonweg schattig. En dat in combinatie met haar eerste laarsjes en een te cool truitje, maakt voor mij dat dit één van haar mooiste outfits is die in haar kast hangt.

En ze ziet er dan wel erg schattig uit, zeker als ze haar verlegen glimlach opzet, maar het blijft een dame met pit & karakter. Zelfs geen tutu kan daar het verschil maken.

Kill Bill

Na weer 5 heerlijke dagen thuis met de mini’s in de herfstvakantie, werd ik weer met de neus op de feiten gedrukt. Mijn kleine meid is een kill bill lady. Met haar broer als Bill ;-). Broer en zus hebben het even wat moeilijk samen, dat is de enigste conclusie die ik voorlopig kan maken. Het gaat best wel goed hoor, als het hun uitkomt. Maar draai je rug niet of er is gegarandeerd eentje aan het wenen. En 9/10 keer is dat niet Amélie. Het komt er eigenlijk op neer dat haar broer te lief is, te zacht en te meegaand. En daar maakt deze kleine diva gebruik van. Of misbruik.

Maar dat is thuis. Op het moment dat we ergens naartoe gaan, haalt ze het verlegen meisje in haarzelf boven. Zet ze een schuchterige glimlach op én verstopt ze zich achter mama. Ze komt wel los hoor, al heeft dat even nodig. En als ze dan los komt, dan is het tijd om naar huis te gaan. Dan durft ze wel eens de killing lady in haarzelf bovenhalen. Ja, dan durft ze wel eens in de aanval gaan met andere kindjes die of te dicht komen of haar pijn hebben gedaan. Ik ben er zeker van dat ze wel haar weg gaat vinden later, dat ze niet op haar kop laat zitten en dat zij haantje de voorste zal zijn. Maar daar is toch niets mis mee?

En voor het moment blijft ze toch nog uberschattig in haar tutu en krijgt ze alzo alles gedaan. Tutu love.

filou & friends filou & friends filou & friends

img_0133 img_0240

 

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: