Anna & maman

Anna & Maman is echt een geweldige ontdekking. Soms heb je zo van de kleding items waarop je instant verliefd wordt. En zo gebeurde met Anna & Maman. De eigen collectie omvat sweaters met West-Vlaamse quotes voor de coolkids & vanaf nu ook de mooiste matching sweaters voor mama en mini.

Mama’s en dochters blijven net zo speciaal als papa’s en zonen. En stiekem wil je later niet liever dan dat je kleine mini een kopie wordt van jezelf. Er gaat niets boven een stoere zoon met een matchmaking hemd zoals dat van papa, stoer toch? En mama en dochterlief? Die delen het liefst dezelfde voorliefde voor roze, glitter en goud, niet?

De kleuren van de collectie zijn zacht, van mint groen tot pastel roze of mint en wit. Dit gecombineerd met een leuke opdruk in een feller kleurtje. Niet girly genoeg? Wat dacht je van fluo ellebooglapjes of wat glitteraccentjes? A prinses will always be a prinses. De quotes zijn geweldig gevonden! Wat dacht je van Miss & Mrs. Glitter? Of Nr.1 & Nr. 2? Meestal een combinatie van grappig, schattig en cool tegelijk.

De ‘Mommy & Me’ sweatercollectie van Anna & Maman is er voor mama’s tot XL (69 euro) en voor kindjes vanaf maat 3 – 4 jaar (63 euro). Later dit voorjaar wordt de collectie aangevuld met items voor kindjes van 9 maand tot 3 jaar. De truien zijn verkrijgbaar op de webshop of in de boetiek van eigenares Ingrid Huyghe in Roeselare. Je vindt er ook andere must haves voor mama’s in spe, zoals personaliseerbare badcapes of pyjama’s, decoratie voor de kinderkamer, originele uitdeelcadeautjes, peter- en metergeschenkjes, enzovoort.

Ook de shirts met West-Vlaamse quotes zijn toppers. Wat dacht je van Keppe of moospot of Keirl?En voor zij die deze woorden niet kennen, staat er een algemeen Nederlandse vertaling bij 😉

Een fashion statement die kan tellen!

Shop Anna et mama hier.

anna & maman anna & maman anna & maman anna & maman anna & maman anna & maman

3 gedachten over “Anna & maman

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: