zapf

Sint tip 4: Baby Annabell

Amélie wordt groot, een echt kleutertje. En dat kleutertje heeft haar tweede echte pop cadeau gekregen. Baby Annabell is dé Sinterklaas tip bij uitstek voor kleine (en grotere) meisjes! Een baby om voor te zorgen, om eten te geven, om een tutje te geven, te wiegen en te troosten. Baby Annabell maakt sinds kort echt wel deel uit van ons gezin.

Vorig jaar kreeg ze een poppenwagen cadeau, met baby. Maar zo eentje met haren. Uren speelplezier had ze met het kammen van de haren, kleertjes aan en uit doen. De poppenwagen? Sporadisch gebruikte ze die. Baby Annabell is een nieuwe ontdekking. Een baby die geluidjes maakt, haar lipjes tuit om te tutten, weent met tranen en echt water drinkt? En de poppenwagen maakt vandaag overuren.

Dé levensechte baby pop

Baby Annabell en Amélie zijn sinds kort 2 handen op één buik. Ze beleven veel leuke en minder leuke momenten. Baby Annabell weent regelmatig, hoe zou je je zelf voelen als je binnen het uur 20 papjes moet opdrinken? Als ze weent, vliegt ze ofwel in de koets of ze krijgt haar tutje. En net als ze stil is, trekt ze het tutje terug uit de mond en steekt ze de papfles er terug in. Een derde kindje bij ons? Oh boy…

Het is vooral vertederend te zien, hoe klein onze meisjes ook zijn, zij hebben al van jongs af aan het zorgende in zich. Ok, op een iets of wat harde manier. Maar keer op keer slaagt ze erin de baby pop overal mee naartoe te nemen. Bavetjes aan te doen en papflesjes te geven. Zo nu en dan is baby Annabell niet stil te krijgen, blijft ze maar weten. De enigste oplossing die Amélie dan ziet? Baby Annabell in de armen van mama duwen, die op haar beurt de pop kan troosten. En ja hoor, net als ze stil is wordt ze met een ruk terug wakker gemaakt. Baby Annabell houdt van knuffelen want nu net toevallig niet Amélie haar sterkste punt is of een wrijfje op de wangen. Wordt ze erg rustig van. En als ze dan nog weent? Kan je ervan uit gaan dat het tijd is om de pamper te verversen. Zeker na 20 flesjes kan het gewicht in de pamper al eens tellen. En jaloezie, dat kent ze nu ook. Af en toe neemt ze het papje van baby Annabell over en geniet er zelf van. En als ze moe is? Kruipt ze zelf in de poppenwagen… Van beste vrienden gesproken!

Ik beken, ik heb al een paar keer stiekem het uit knopje op Annabell ingeschakeld… Niet voor mezelf, eerder voor het arme kind!

Baby Annabell® € 69,99

zapfzapfzapf

zapf

zapf

zapf

zapf

zapf

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: