Baby born voor meisjes

Happy Birthday, Baby born! 25 jaar bestaat het merk al. Ik liep er al kleuter ook mee rond. Een echte, zachte baby. Uren liep ik ermee rond, wassen, kleertjes aan en uit doen, in de buggy rondrijden. Ik kon er geen genoeg van krijgen. Ik moet bekennen, ik deed dat goed als kleuter mama. Net iets meer geduld als nu, maar misschien wel een beetje hardhandiger. 

Ik zie hetzelfde bij Amélie. Ondertussen heeft zo zo’n 5-tal poppen. Ze kan haar best bezighouden met het verzorgen en vertroetelen van de baby’s, tot ze het beu is en de baby’s in het rond vliegen. Maar dat het verzorgende van een mama er van jongs af aan in zit bij meisjes, dat is zeker en vast een feit.

Baby born® is reeds 25 jaar lang in meer dan 60 landen wereldwijd de meest populaire pop voor poppenmama’s met meer dan 20 miljoen verkochte poppen. Ongelooflijk hoeveel kinderhartjes er een sprongetje hebben gemaakt bij het openen van een cadeautje. Het succes zit hem vast en zeker in het natuurlijke uitzicht van de Baby born® pop. Ze kan eten en drinken, op het potje gaan of in de luier plassen, een badje nemen, huilen, slapen en ze kan haar armpjes en beentjes bewegen. Alles wat een baby of klein kindje definieert in 8 levensechte functies.

De verscheidenheid van de productlijn is vooral merkbaar door de introductie van een pop met bijkomende accessoires passend bij elke leeftijd. Meisjes groeien daardoor stilaan in hun rol als poppenmama. Zo heeft Baby born® een collectie die bestaat uit 0+, 1+, 2+ en 3+ poppen.
Baby born® First Love is bestemd voor de allerkleinsten (0+) en heeft een hoog knuffelgehalte door de zachte stof en vulling. My Little Baby born® Supersoft (1+) is het perfecte speelvriendje voor kleine engeltjes en jonge poppenmoedertjes. My Little Baby born® Badplezier (2+) heeft wat functies, ze drinkt, plast in haar stoffen luier en kan mee in bad. Door haar sneldrogend lichaam, hoeven kleine meiden niet lang zonder hun favoriete pop. Kindjes vanaf 3 jaar kunnen zich dan helemaal uitleven met de grote Baby born® pop en de interactieve accessoires.

De Baby born® verjaardagspop wacht op haar gasten! Deze verjaardagsverpakking met schattige feestaccessoires luidt het feestjaar mooi in. Baby born® krijgt niet 1 cadeautje voor haar 25-jarig bestaan, maar elk seizoen van 2016 volgt er een nieuw geschenk. In de lente, met zicht op het mooie weer, kan ze uitkijken naar een nieuwe fietsset, met een kleurrijk fietsstoeltje en sportieve outfit. Met de hitte van de zomermaanden in zicht zal Baby born® in haar zomerpakje in haar schattige klapstoel met parasol kunnen genieten van het mooie weer. Het nieuwe regenpak met leuke Wellington laarsjes komt dan weer goed van pas in de herfst. Tenslotte krijgt Baby born® een lekker warme Kerstset voor de feestdagen.

babyborn babyborn babyborn

 

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: