Baby born

Baby Born Sint tip 6: poppen mama

Amélie is een echte poppenmadame, als je haar vraagt wat ze op school heeft gedaan is het antwoord altijd hetzelfde: in de poppenhoek gespeeld. En ook thuis speelt ze heel erg vaak met haar poppen of prinsessen. Met de nodige attributen, want daar verdwaalt ze het verst mee in haar spel. En de Baby Born douche is daar één van. 

Baby Born

Ik herinner mij nog als jong meisje dat ik een pop had, met “echte” haren. Mijn Baby Born. Ik weet vaag hoe ik ermee op wandel ging in de poppenwagen en vooral hoe mooi ik mijn pop vond. Het is leuk om te zien dat Amélie net zo veel plezier beleeft in haar poppen, dat ze een echte poppenmama is. Zorgzaam, hard en liefdevol.

Avondritueel met douchen, toiletbezoek én tandenpoetsen

Wij spelen dus echt vaak samen met de poppen, nostalgie opsnuiven. De poppen slapen leggen, haren kammen, mee naar de speelgoed winkel nemen, een wandeling maken en sinds kort ook een douche geven, de tanden poetsen en nog een laatste keer op het toilet zetten. De douche is een leuke toevoeging voor echte poppen mama’s. Je vult de douche met water, drukt op de knop om aan te zetten en je baby geniet van een douche. Amélie zet haar baby ettelijke keren achter elkaar onder de douche want met water spelen is altijd leuk. Heel zorgzaam droogt ze de baby af, geeft hem een denkbeeldige verzorgen én kuist geheel vrijwillig de douche uit.

Het is niet voor niets dat we een handdoekje onder haar douche leggen want ze vindt het grappig om haar hand onder de douche te houden, met de nodige waterplassen in huis als gevolg.

baby born

En ook het toilet en verzorgingstafel staan hier te blinken. Het WC potje maakt een geluidje vanaf het moment dat je de baby erop zet. Als je op de wc bril duwt hoor je alle geluidjes die gepaard gaan met een toilet bezoek, dat vinden ze hier super grappig. Van pipi tot lachjes.

Om te eindigen hebben we ook nog de Baby Born wastafel. Ideaal om de baby de tanden te laten poetsen, in de spiegel te laten kijken en om gewoon ons eigen bedritueel na te doen. Ik vind deze wastafel trouwens super schattig, vooral het badeendje.

Amélie speelt heel erg graag met haar poppen en alle accessoires, we kunnen er echt van genieten om samen in ons rollenspel te kruipen en wat mama/mini tijd te beleven. Dus absoluut een grote tip voor Sinterklaas. Hebben jullie een dochter en is ze fan van poppen?

baby born

baby born

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: