baby's

Baby’s overal baby’s

Baby’s, overal zie ik baby’s. Vooral online dan wel. Zo van die lieve schattige, om op te eten mini-mensjes. Die in alle mogelijke leuke posities liggen en aangekleed worden. Pictures perfect. Om op te eten dus. Baby’s zien, doet baby’s willen. Maar helaas niet voor deze mama. Dus graag deel ik hun babygeluk toch graag even met jullie!

Baby’s om op te eten

Niet alleen zijn baby’s zo lief en schattig, als ik kijk naar de babyspulletjes die vandaag hip en trendy zijn, dan wordt ik instant verliefd. Ook al is Amélie nog maar 4 jaar oud, de baby mode is zooo veranderd. Zo veel leuke spulletjes. Co-sleepen, die Stokke baby stoel die je gewoon in huis moét hebben. Die oh zo schattige old fashioned tutjes die terug komen, net als de aardse tinten. Bijzonder mooi voor het oog. En on top maken die leuke spulletjes iedere foto en baby instant perfect.

Geen baby’s dus meer voor deze mama. Ik tel af tot die vriendinnen eindelijk poppen en ik nog eens een lief, klein, schattig baby meisje of jongen in mijn armen kan houden.

Op zoek naar baby inspiratie of wil je net als mij wegdromen bij baby’s? Bezoek deze Instagram pagina’s van deze top mama’s.

Liesellove, mama van 4 en kleine baby Estelle fleurt daar het gezinnetje op.

Eva_tuyt is trotse mama van Super Helder en Mighty Mozes.

Anneliesbeleeft, Oscar gaat de concurrentie met schattige Mona aan.

Naomidecraeye haar foto’s én kids zijn om op te eten.

Bellemaman.be is mama van een pittige kleuter en een nieuwe voetbalster.

Mama’s die op het punt staan te bevallen:

Lorimariette kan wel wat steun gebruiken. Haar zwangerschap loopt niet van een leien dakje en dat is nog een understatement.

Josjecoos ziet er geweldig stoer uit, zelfs met die zwangere buik. En oh zo veel respect dat ze nog zo sportief bezig is!

Hebben jullie nog mama’s die ik moet volgen?

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: