Baru

Indien je Barú nog niet kent, gaat er een nieuwe wereld voor je open gaan! Baru moet je gewoon kennen. Bovendien een Belgisch merk of beter nog met de hoofdzetel in Diepenbeek, mijn hometown (en ik wist het zelfs niet)  

Barú betekent ‘nieuw’ of ‘origineel’ in het Indonesisch en Maleisisch en dat is de perfecte verwoording. De kids thuis zijn grote fan van chocolade, ik ben dat minder. Al kan mij in de winter wel een lekker tasje hete chocomelk bekoren. Ik ben eerder fan van koekjes met chocolade of de marshmallows met caramel en zeezout van Barú. Ik heb nog nooit in mijn leven zo genoten van een marshmallow. Verslavend lekker. Eerlijk, die lekkere marshmallow heb ik niet gedeeld maar goed in de kast verstopt. Op een gezellige me avond was het de tv, een kopje koffie en de marshmallow. Van een perfecte combinatie én perfecte avond gesproken.

De kids thuis kunnen wel de fluffy marshmallow chocolate powder smaken. Lekker, echte chocolademelk met kleine marshmallows voor instant hapiness bij je mini’s. Mathis vindt het geweldig de marshmallows te zien poppen.

Ja ik beken…ik ben fan en de rest van het gezin ook. Op zoek naar Barú? Check hun website voor een eshop of overzicht van verdeelpunten.

Baru Baru

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: