Sint tip 2: Ben 10 + WIN

Ben 10 wordt 10 jaar en dat vieren we samen met jullie! Ja hoor, hier zijn we op vrijdag met opnieuw een leuke Sinterklaas tip (de eerste tip lees je hier). Ben 10, een kleine held voor heel wat stoere jongens onder ons. En wat is nog leuker dan enkel en alleen tippen? Ook nog gratis weggeven natuurlijk! Ik mag voor deze blogpost ook stiekem voor Sinterklaas spelen.

Ben 10 viert tiende verjaardag

Op 10 oktober, een decennium na de lancering van de oorspronkelijke franchise, is Ben 10 terug met een splinternieuwe reeks voor de nieuwe jonge generatie. De serie keert terug naar het begin en laat nieuwe kijkertjes kennismaken met de heldhaftige Ben en z’n familie. De oorspronkelijke Ben 10 leverde door de jaren heen 3 animatiereeksen, twee animatiefilms en twee live-action films op. En of Ben 10 een gekend fenomeen is! 10 jaar is niet niets en alzo werd het verhaal van Ben 10 opnieuw tot leven gebracht, met leuke avonturen, spannende elementen en vooral met veel uitdaging.

Ben wie?

De nieuwe reeks neemt ons mee naar het begin, waar de energieke 10-jarige Ben Tennyson een vreemd horloge vindt en hiermee plots zijn buitenaardse krachten ontdekt. Met behulp van deze Omnitrix gaat Ben, in het gezelschap van zijn nichtje Gwen en Opa Max, tal van criminelen te lijf als een echte superheld! De nieuwe serie bestaat uit 40 afleveringen van 11 minuten en combineert actie, humor en vooral heel veel plezier! Ideaal als vervanger van het voorleesboekje op drukke werkdagen of ideaal om het weekend mee te starten op vrijdag avond.

Ben 10 Ben 10 Ben 10

 Nieuwe animatiereeks van ultieme superheld Ben Tennyson elke weekdag om 16u20 te zien op Cartoon Network

WINNEN?

Heb je zin om een geweldig leuk Ben 10 setje te winnen? Laat een comment achter onder de blog, op Facebook of Instagram onder de desbetreffende post. Ik kies 5 winnaars uit die kans maken op een leuk setje! (Het setje varieert van samenstelling maar bevat minimum 3 Ben10 items)

Ben 10 Ben 10 Ben 10 Ben 10 Ben 10

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: