Bergasol

41 graden geeft de auto thermometer aan. Bakken en braden noem ik dat. Dag na dag na dag. We vallen nogal op, op het strand tussen de Italianen. Aangezien we nog bijna niets zon hebben gehad in ons Belgenlandje, is dat duidelijk zichtbaar op onze huid. De eerste zonnestralen doen goed, maar laten ook gelijk hun “strepen” na.

En dus zorgen we ervoor dat we zowel ons zelf als de mini’s de hele dag door insmeren. Voor we het water ingaan, nadat we het water zijn ingegaan en tussendoor. En het is echt nodig. De zon brandt, geen zuchtje wind, op het strand of in het water. De zon weet ons wel te vinden. En dus ieder jaar gaan we op zoek naar goede zonnemelk om ervoor te zorgen dat we ons lichaam zo goed mogelijk insmeren en zo weinig mogelijk zonder zonnemelk tentoonstellen aan de zon. Dit jaar in onze reisapotheek? Bergasol zonnemelk. Ondertussen al meer dan 40 jaar op de markt en dé expert voor iedere zonbeurt. Bergasol biedt een unieke combinatie van een optimale zonnebescherming en een snelle natuurlijke bruine teint.

Ik ben fan van een zon olie, lekker bakken en braden en bovendien erg goed voor je huid! En die geur heerlijk! Als zelfs mijn papa op het strand vraagt waar dat lekker geurtje vandaan komt, weet je dat je een toppertje vast heb.

Mijn ander toppertje? De variant voor het gelaat. Riekt erg lekker, smeert makkelijk uit en vooral perfecte tube voor de juiste dosering. En nee, deze deel ik lekker met niemand 😉

Tips voor het zonnebaden?

  • Blijf tijdens de warmste middag uren uit de zon, de kans op verbranden is groot. Mijn mini’s moeten dan verplicht een siesta houden.
  • Smeren, smeren, smeren. Op alle plekjes, de hele dag door. Meestal na 30 minuten beginnen wij opnieuw te smeren.
  • Bewaar je zonnemelk in een apart zakje voor op het strand of aan het zwembad. Er is niets zo vreselijk als zonnemelk te moeten smeren die vol hangt met zand of gras.
  • Neem voldoende flesjes zonnemelk mee. Een hoge factor voor de eerste dagen, een iets lagere factor voor als je huid al wat aangepast is aan de zon.

 

  • bergasol bergasol bergasol

IMG_7293 IMG_7291

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: