K3
K3
K3

Bye Bumba, welkom K3 tijdperk

Een nieuw tijdperk kondigt zich aan, deze waar een dansende clown geen interesse meer wekt, net zo min als een pratende kabouter. Nee, vanaf nu doen we jurkjes aan, dansen en zingen we én staat er de hele dag muziek op. K3 heeft zijn intrede gemaakt.

Welkom K3 tijdperk

Jep, deze mama kent sinds kort het hele K3 repertoire vanbuiten. Iedere avond voor het slapengaan mag (moet) ik 2 K3 liedjes zingen. En belangrijk, de liedjes moeten geregeld wisselen. In het weekend vraagt ze ’s morgens K3, ’s avonds kijkt ze naar de show, doorheen de dag loopt ze met haar K3 jurkje. We zijn duidelijk in een volgend tijdperk beland.

Zo eentje waar zingen, dansen en alles wat te maken heeft met K3 super mooi, leuk en geweldig is. Alles, maar dan ook alles mag (moet) in K3 kleuren en formaten. Amélie en ik hebben zelfs samen een lievelingsliedje zoals ze dat zo graag omschrijft. Pina Colada is onze topper en zetten we in de ochtend in de auto geregeld op om mee te zingen en gek te doen.

Verrassing voor Amélie

Met de nieuwste toer van de meisjes kon ik dan ook niet anders dan kaartjes kopen en Amélie dé namiddag van haar leven te bezorgen. Haar mondje viel geregeld open. Ok, ze had wat bang van Mottige Mot – een personage dat de meisjes moesten verslaan om Vlinderland te redden. Maar eens Mottige Mot uit het zicht verdween, groeide haar enthousiasme. Wild meezwaaien met haar armpjes, liedjes meebrullen, antwoorden op de vragen van de girls en zelfs in haar handjes klappen. Het was geweldig om te zien hoe ze ontdooide en hoe impressed mijn kleine meid was.

En ja, eerlijk toegeven, de meisjes deden het goed. Het was aangenaam om te kijken, ik vond het gezellig om mee te zingen én vooral om te zien hoe gelukkig Amélie was. Ja, het is al K3 dat de klok slaat en deze mama doet lekker gezellig mee!

3 gedachten over “Bye Bumba, welkom K3 tijdperk

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: