ByeBye Webshop, hello family time

Wat een moeilijke beslissing… Het overviel me, het gevoel het te druk te hebben. Niet meer kunnen ademen en stilstaan bij al het moois dat ik heb. Niet meer kunnen nadenken maar doen doen doen, gaan nog meer gaan en nog meer gaan.

Het was een moeilijke beslissing, eentje die niet over één nacht ijs gaat. Het was er eentje met afwegingen waarbij de weegschaal soms meer naar plus ging en soms meer naar min. Ten slotte is het een droom die je aan de kant schuift. Maar een beslissing die broodnodig was. Als je start met een webshop denk je leuk, dit is wat ik altijd al wou. Dit is mijn parade paardje. Maar je vergeet wel even uit het oog, dat die kleine online shop veel tijd opslokt, heel veel tijd. Producten aankopen en bestellingen versturen is fun. Maar je moet ook nog je boekhouding doen, social media bijhouden, reclame maken, foto’s maken, meedoen aan beurzen, verpakkingsmateriaal zoeken en nog meer waar ik vandaag niet aan denk. En dat gecombineerd met een full time job, 2 mini’s, trouw voorbereidingen en een blog waar ik dagelijks mijn ei in leg? Nope too much. Dus ik trek (tijdig) aan de handrem. Als je geen enkele avond tijd hebt voor dingen zoals hieronder, dan weet je gewoon dat trop te veel is.

  • Geen tijd voor een bad met boekje ritueel, nee snel in de douche
  • Opstaan op een belachelijk vroeg uur om pakjes te maken
  • Altijd de gsm in de hand moet hebben
  • Stress krijgt bij het woord ‘vakantie’ want wat met de webshop?
  • Nooit rust in je hoofd vindt
  • Nooit eens niets kunt doen want er is altijd werk
  • De weinige vrije weekenddagen die je hebt, moet spenderen in een beurshal om je shop visibiliteit te geven

De knop is omgedraaid. Met een gerust hart, vol moed werk ik verder aan de blog, kan je onze belevenissen en bekommeringen hier blijven volgen.  Want weet je, de blog is een mooi souvenir aan de shop. De enige reden dat ik vandaag aan het schrijven ben geslaan, is naar aanleiding van de shop geweest. Om te koesteren.

En wie weet welk nieuw avontuur in de toekomst op ons pad komt? Laten we maar eerst afscheid nemen in stijl van de shop & ons klaarstomen voor de grote dag. Op zich al uitdaging genoeg voor de komende maanden. Maar allereerst heel hard genieten van mijn 5 weken dolce far niente. Van eens niets doen en van family time.

En mag ik nog één keer spammen? Shop nu de volledige collectie aan kortingen -70% en meer!

Eén gedachte over “ByeBye Webshop, hello family time

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: