centerparcs

Centerparcs

Oh yes, het was het afgelopen weekend weer tijd voor ons jaarlijks uitje naar Centerparcs. Ondertussen doen we het al zo’n 10 jaar. Centerparcs haalt het kind in ieder van ons weer boven. Heerlijk om er vandaag met mijn mini’s te vertoeven, om samen op ontdekking te gaan in een park, het zwembad onveilig te maken en genieten van rustige avondjes met lekker eten en gezelschapsspelletjes.

Kempervennen was alweer een hele tijd geleden dus hoog tijd om daar wat verandering in te brengen. Aangezien we pas vrijdag na het werk konden vertrekken, was het voor ons belangrijk om zo snel mogelijk op de bestemming te geraken dus liefst een park dat in de buurt was. Kempervennen is vanuit het mooie Bilzen niet zo lang rijden dus de beste optie. En om eens helemaal zot te doen hebben we zelfs een kindercottage genomen. Dat was de eerste keer het geval. We hadden wel een kleine grote domper op onze feestvreugde, Mathis en Amélie begonnen beide ziek aan ons Centerparcs avontuur. Toch wel een domper op onze feestvreugde 🙁

Plons de gekke kikker

De kinderen vinden Centerparcs zo leuk, vooral het zwembad, de glijbanen en de wildwaterbaan. Mathis kan nog niet zwemmen (zijn lessen starten heel binnenkort), maar gaat van de ene glijbaan naar de andere én helemaal alleen. Hij vindt het niet cool als mama of papa meegaat. En zijn kleine zus die doet gewoon mee. Heerlijk om te zien. Vrijdag zijn we met de zieke kids braaf in onze cottage gebleven, samen hebben we een filmpje gekeken en wat genoten van rust.

Net zoals zo veel mama’s ben ik niet zo’n waterrat, zet ik mijn verstand even op nul en onderga ik het zwemplezier van mijn mini’s:

  • Denk ik niet aan de kou want echt waarom is het altijd zooo koud in van die zwem’paradijzen’? Was een paradijs niet een exotische plek, met tropische temperaturen?
  • Negeer ik vooral mijn kleedkamer stress. 2 mini’s die koud hebben, een veel te krappe ruimte, ik die sta te bibberen en amper tijd heb om mij aan te kleden en dat minimum 2x per dag.
  • Overtref ik mezelf door met mini in de wildwaterbaan te gaan, toch wel regelmatig een stress aanval omdat die kinderen geen schrik hebben, het gevaar zelfs bij momenten opzoeken en ik alleen maar denk aan ‘pas op’.
  • Ik niet mag nadenken over mijn voeten in vies, stilstaand water waar al x aantal mensen hebben ingelopen – ja ik weet dat ze het daar goed ontsmetten en hygiëne heel belangrijk is. Zie het als een soort fobie.
  • En helemaal niet mag stilstaan bij hygiëne bij bepaalde type mensen…
  • Of eraan denk hoe goed zwempampers absorberen? Echt nul komma nul.

Maar mijn mini’s vinden het leuk, dus wij ook. Het was weeral leuk, we hebben goed gelachen, vooral veel genoten, lekker gegeten en veel plezier gehad. Jammer dat Amélie totaal niet in vorm was maar op zich hebben ze het wel erg naar hun zin gehad. Daar draait het toch om niet? En wij? Wij boeken alvast een nieuw verblijf voor het eindejaar met hopelijk deze keer geen zieke Amélie!

centerparcs centerparcs centerparcs centerparcs centerparcs centerparcs centerparcs

3 gedachten over “Centerparcs

  1. Wij gaan zo een paar keer per jaar naar Sunparks en aangezien we maar met ons tweetjes zijn kan dat tussen de vakanties in.

    Het is altijd echt relaxen.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: