Mamablog Centerparcs

Centerparcs, whiii voor mini’s, whaaaa voor mama

Mijn kids zijn grote fan van Centerparcs. Zij niet alleen, ook wij kunnen genieten van die extra quality time samen, van blije gezichtjes, van leuke activiteiten, lekker eten samen en gewoon wat genieten van natuur en omgeving. Onze jaarlijkse traditie moest in ere gehouden worden en dus trokken we samen met mijn metenkindje naar Erperheide. 

Centerparcs, Whiiiii

Ze telden een hele week af naar vrijdag, om zo snel mogelijk richting Centerparcs te trekken en het zwembad in te duiken. Want ja, daar is het belangrijkste in hun Centerparcs beleving, zwemmen. We hebben snel onze spullen uitgeladen en zijn zo snel we konden naar het zwembad getrokken. Vroeger moesten ze nog wat acclimatiseren maar dat lijkt allang verleden tijd. Amélie spurtte naar het kinderbadje en de jongens gingen samen de glijbanen ontdekken.

Niet alleen het zwembad scoorde hoog, ook het ontbijt is een belangrijke parameter. Weekendjes weg geven namelijk recht op donuts. Hun lievelingseten bij uitstek. En we hadden behoorlijk geluk met het weer, een stralende zon verwelkomde ons in de ochtend. Het maakt de omgeving, huisjes, natuur en dieren alleen maar mooier. De kippen die in onze tuin zaten, de eikels op de weg, bevroren plassen, de eendjes en pony’s die we tegen kwamen op onze weg naar de Aqua Mundo. Een belevenis op zich.

We genoten samen van een lekker diner inclusief dessertje én het toppunt was toch vooral de binnenspeeltuin bij Erperheide. Een behoorlijk grote binnenspeeltuin waar heel erg veel te beleven valt.

En dat laatste bezoekje aan de cadeautjeswinkel kon niet ontbreken om de grootste glimlach boven te halen.

Centerparcs, whaaaaa

Centerparcs is genieten, van je gezin maar eerlijk? Soms vloek ik toch ook eens.

Als ik mij sta om te kleden in die super kleine hokjes, mijn rugzak amper in het kastje gepropt krijg. Als ik daarna het koude water moet trotseren en ogen op mijn rug moet hebben om mijn mini’s onder controle te houden. Whaaaa denk ik ook als ik de eerste avond de weg naar het huisje kwijt was en wij 20 minuten hebben rondgedwaald mét natte haren en nog meer whaaaa bij het overtallige geluid dat kinderen kunnen produceren in een binnen speeltuin. Whhhaaaa voor de kleine huisjes waar je in no time geen overzicht hebt en leeft in een stort.

Maar vooral aaaaaaahhhhh bij die glimlachjes, bij de leuke momenten die we creeëren en bij het feit dat mijn mini’s spontaan zeggen dat ze gelukkig zijn. Centerparcs, puur quality time voor ons gezin – ieder jaar maar weer.

Mamablog Centerparcs Mamablog Centerparcs Mamablog Centerparcs Mamablog Centerparcs Mamablog Centerparcs Mamablog Centerparcs Mamablog Centerparcs

9 gedachten over “Centerparcs, whiii voor mini’s, whaaaa voor mama

  1. Ooh Erperheide! Met kleine kindjes is dat gewoon het allerleukste park. Ik ga al 25 jaar lang minstens 1 keer per jaar naar center parcs, pure nostalgie voor mij en nieuwe leuke herinneringen voor mijn kinderen. Leuke foto’s!

  2. Nog nooit naar Center Parcs geweest, wel al veel naar vergelijkbare parken en ik ben zooooo blij dat ik niet de enige ben die dan zulke gedachten heeft 😀
    Altijd super blij dat de koters zo happy zijn en al, maar serieus, na 2 dagen zijn die huisjes gewoon een aflevering van Hoarders geworden en in die verkleedhokjes heb je het gevoel een walvis in een ligbad te zijn 😀

  3. Wij vinden dit ook leuk om te doen, wij gaan altijd met de paasvakantie… met de koop van ons huis, zit het er dit jaar niet in om te gaan, hopelijk volgend jaar wel 🙂

  4. Wij gaan vaak naar de landalparken. Al moet ik zeggen; de zwembaden zijn echt veel gaver bij Centerparcs. Jammer vind ik dat de huisjes zo outdated zijn.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: