Centerparcs

Sneller als verwacht kwam het daar om de hoek piepen, onze vakantie. Eindelijk nog eens lekker lang family time. Niets doen buiten eten, zwemmen, spelen en relaxen. We kozen voor Centerparcs, Les trois Forêts. De tweede keer dat we deze richting uitgingen.

De kids vinden het geweldig om Centerparcs te ontdekken & wij vinden persoonlijk Les trois Forêts een pareltje onder de zo vele parken die er zijn.

Wij kiezen steevast voor een Vip verblijf, mét boxspring, sauna én bubbelbadje. Zalig om zodra de kids ’s avonds in bed liggen even ‘weg te vluchten’ en te relaxen. Het park zelf is geweldig, vooral heel erg groot. We hadden een (elektrische) fiets met bolderkar genomen en de kids waren onder de indruk. Amélie bleef maar vragen om te “fietsen” en door het woord alleen al vloog ze naar buiten richting de fiets. Samen met haar broer, vonden ze het wel dik ok om hun te laten vervoeren door papa. The queen en king waren er niets tegen.

De eerste 2 dagen was het weer niet zo geweldig, maar vervelen doe je je niet. Van de aqua mundo naar de binnenspeeltuin, richting de diertjes & de bowling. Mathis was onder de indruk van de aqua mundo. Hij kreeg geen genoeg van de glijbanen, gelukkig voor ons ging hij telkens alleen. Meestal na een 30-tal keer, kreeg hij er genoeg van. Daarnaast zijn we ontelbare keren in de wildwater rivier gegaan, is er een heel water pretpark om te ontdekken, is er een golfslagbad, een groot bad buiten en nog wel 5 andere glijbanen. We liepen van continue van het één naar het ander. Amélie vond het geweldig om naar buiten te gaan én ook het kinderbad kon haar bekoren, in het midden is er een grote zandbak en ik moet je niet vertellen dat de combinatie water + zand een perfecte combinatie is voor mini’s.

We hebben zelfs een mooie boswandeling gedaan en ik heb het gedurfd om te gaan joggen in het park. Het is er serieus heuvelachtig, moordend maar ik had gelukkig 3 supporters mee om mij te ondersteunen. Bovendien kom je heel wat lopers tegen. Best bemoedigend dus.

Het was een leuke tijd, van gezellige etentjes, ijsjes eten, speelpret & knuffel plezier. Te kort, zoals dat zo vaak gaat met (té) leuke vakanties. Vandaag terug the real life!

Centerparcs Centerparcs Centerparcs Centerparcs Centerparcs Centerparcs Centerparcs Centerparcs Centerparcs Centerparcs Centerparcs Centerparcs

Eén gedachte over “Centerparcs

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: