Click & go

Clic & go tegen pijntjes

Kinderen en pijntjes is een combi die kan tellen. Mathis, kei hard, geeft geen krimp als hij valt of zich stoot of als de zus pijn doet. Maar laat hem geen bloed zien. Dan gaat hij op zijn papa lijken. Hij verliest even zijn zin voor realiteit en ziet enkel het bloed. Je mag niet meer in de buurt komen en al helemaal niet aan zijn wonde komen. Hij weent, roept en verliest een beetje zichzelf. Niet zo eenvoudig om het uit te wassen. Met engelengeduld krijgen we het opgelost.

Een groot contrast met zijn zus. Is het omdat zij een meisje is? Amélie kan een kleine val tegen de grond doen en er gaat een sirene af om u tegen te zeggen. Tranen met tuiten weent ze, snikken en dicht bij mama komt ze tot bedaren.

Clic & Go wondermiddel

De wattenstaafjes van Click & Go is iets dat iedere mama moet kennen. Zeer handig, praktisch en makkelijk mee te nemen. Met kinderen onderweg zijn, vraagt sowieso een goede ehbo kit. Hoe vaak vallen die mini’s van mij wel niet. Pleisters & ontsmettingsmiddel zijn 2 basis elementen die overal mee gaan. Om nog maar te zwijgen over wat je allemaal moet meenemen als je op reis en of weekend gaat. Een uitgebreide ehbo tas is vaak geen overbodige luxe. Beter te veel mee dan te weinig. Ik ben een slechte inpakker op het gebied van medicijnen en Ehbo. Ik ben zo’n mama die als haar mini valt, niet weet welk middel nu weer te gebruiken als ontsmetting, die de pleisters niet vindt en al helemaal niet durft om een vuile wonde uit te kuisen. Mijn man is dus degene die bij ons altijd verantwoordelijk is voor de Ehbo kit, waar we ook naartoe gaan. Ja, zelfs voor het ‘up-to-date’ houden van pleisters en verzorging in de luiertas. Ik ben bovendien altijd wat argwanend over eosine geweest. Ooit in een ver verleden ging ik met een vriendin op vakantie en zij had ook eosine mee en er was duidelijk iets mis gegaan in de vlucht. Bij aankomst in ons hotel openden wij de valies en het was een kleine nachtmerrie. Alles was rood gekleurd, een ramp. Een heel opkuiswerk om alles terug iets of wat in orde te krijgen. Dus zo’n toestanden proberen we steeds te vermeiden.

Clic & Go brengt hier absoluut de perfecte oplossing, mijn toevallige ontdekking bij de apotheek is er eentje die kan tellen. Ideaal om mee te nemen, compact en vooral erg makkelijk in gebruik. Geen rose handen, watten vol smurrie die op de grond vallen en een tafel vol chaos. Efficiëntie ten top – ideaal voor deze mama. In het doosje zitten wattenstaafjes, waarin de eosine zit.

Het enige wat je nog hoeft te doen is het blauw uiteinde te klikken, en het watje vult zich met de rode vloeistof. Altijd een perfecte dosering en super eenvoudig aan te brengen. Dus ja Mathis mag dit zelf doen, wat hem iets meer zelfvertrouwen en rust geeft om niet helemaal hysterisch te worden om zijn wondje te verzorgen. Een hele opluchting (voor ons allebei).

Click & go Click & go Click & go Click & go Click & go Click & go

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: