crayola

Crayola fun

Als er iets is dat beide mini’s super graag doen, is het zeker en vast kleuren en knutselen. Ze zijn beide heel creatief aangelegd en vinden het geweldig om te knutselen, te stickers, te verven of te kleuren. Als ik kijk wat zij in het weekend het liefst doen, staat dit veruit op de nummer 1 weekend activiteit. En meestal komen ze ook nog eens overeen als ze aan het knutselen slaan of creatief bezig zijn – maak dat mee.

De magie die Crayola brengt

Crayola is voor mij een absolute topper. Onze kids hebben er een hele collectie van en zijn helemaal in de ban van de magische stiften, van de geweldige collectie magische kleurboeken en verf. Ze hebben al veel magische kleurboeken gehad – ideaal om ze stil te houden op restaurant of gewoon om de tijd te doden: Dory, van Bumba, prinsessen en Cars. Het is echt een plezier om hun ermee bezig te zien en ja, ook mama vind het leuk om met de magische stiften aan de slag te gaan.

Ze waren door het dolle heen toen onlangs hun assortiment verder uitgebreid werd. Alles in het teken van K3. Amélie, nog geen 3 jaar is grote fan. De combinatie K3 en Crayola is er eentje die indruk maakt. De laatste tijd is Amélie druk bezig met zingen, hele dagen door zingt ze liedjes. En ja hoor, K3 zit daar ook tussen. Ze geraakt langzaam aan opgezogen in de K3 hype en dus kon deze geweldige collectie van Crayola niet ontbreken.

Magische stiften

De magische stiften zijn stiften die enkel gebruikt kunnen worden in de magische kleurboeken van Crayola. Je vindt in de boeken verschillende leuke tekeningen en vanaf het momentje dat je mini aan de slag gaat met de stiften en inkleuren, komen er witte ruimtes naar boven die deel uitmaken van de tekening. Bvb. bloemen op het gras, wolken in de lucht, versiering op gordijntjes en meer. Dit maakt het eindresultaat van je mini’s tekeningen echt een plaatje. En ja, zelfs deze mama vindt het heel leuk om te doen. Je kan startpakketten kopen en zo heb je een combinatie van kleurboeken met stiften, welke je verder kan uitbreiden met alle mogelijke kleuren van de regenboog. Ik kan je verzekeren dat je mini’s fan gaan zijn!

crayola crayola

Verfset

Ook verven vinden mijn mini’s geweldig om te doen. Kleuren mengen, tekeningen vol kladden en gebruik maken van enkele leuke stempels om zo hun ontwerpjes verder op te vrolijken. En belangrijk mama’s, de verf van Crayola is afwasbaar! Niet heel onbelangrijk als ik zie hoe enthousiast Amélie en Mathis aan de slag gaan – wetende dat zij op witte stoelen zitten :-).

crayola

En de collectie blijft verder uitbreiden bij ons, bij mammie kregen ze ook nog een stempelset van Crayola van de paashaas. Waar je ook magische stiften bij hebt en een magisch boekje met verschillende stempel patronen. Een aanrader!

Crayola is een merk om te ontdekken, in no time geraakt je mini ermee verbonden en kan je je collectie blijven uitbreiden.

crayola crayola crayola crayola crayola

crayola

crayola

crayola

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: