huwelijk

D-Day alert

Morgen is het zo ver, vanaf morgen ben ik geringd. Ik kan het bijna niet vatten dat morgen dé grote dag is. Dat ik morgen ga wakker worden en hopelijk dé dag van mijn leven ga beleven. Kriebels, al sinds een kleine 2 weken voel ik niets dan kriebels. Van de stress, van het geluk, van de twijfels en van de onzekerheid of alles nu in orde is, ik weet niet van wat allemaal. 

Het is mij wel een weg geweest. Van dé grote vraag tot de dag vandaag. Alle mogelijke concepten, wegen en omwegen zijn genomen – net zoals de voorbereiding van een huwelijk moet zijn. Van een klein intiem feest, tot een party, tot een feest met alles erop en eraan tot terug af naar een ‘normaal’ feest. Maar wat is normaal?

Het toeleven naar een huwelijksdag kan je niet omschrijven, je moet het gewoon meemaken. Spannend in alle opzichten. Samen dingen beslissen, stiekem dingen beslissen, samen groeien naar een geweldig feest en belevenis. Met up’s en down’s.

Mijn huwelijk weetjes

  • De eerste trouwjurk die ik ooit in mijn leven heb gepast, draag ik morgen op mijn grote dag. Van liefde op het eerste zicht gesproken
  • Onze leuke tipi die door vriendlief in elkaar werd gezet en gebruikt gaat worden in de ceremonie, werd bij de schoonzus per ongeluk gebruikt als tak om de bomen te leiden … 5 dagen voor de trouw. En het was net toevallig datzelfde lief dat dit opmerkte.
  • Van het maken van 140 ceremonieblaadjes waarbij de boyfriend wou helpen: het eerste kaartje scheurde hij, bij het tweede maakte hij het handvat kapot en bij het derde heeft hij een strik gemaakt, waar je in kon zitten.
  • Van het kopen van lingerie en nog eens kopen van lingerie wegen het zien van de kleur
  • Ik die een leuke onderbroek voor de grote dag van mijn boyfriend vond en thuis ontdekte dat superman erop stond op de achterkant… Die hebben we toch maar mooi teruggebracht.
  • Dat ik mijn trouwschoenen al strijkend heb ingelopen
  • Ik die mijn geloften schreef lang op voorhand en herschreef een week op voorhand en nog eens herschreef 5 dagen voor de trouw
  • Of wat dacht je van het aankopen van 200 vuurwerkstokjes, die uiteindelijk niet gebruikt mogen worden van de feestzaal? Iemand stokjes nodig?
  • En mijn mooie voorraad photo props die ik niet meer terug vond en dus ook een tweede keer heb moeten kopen
  • Dat ik tot op vandaag de liedjes van de ceremonie niet kan onthouden en het dus opnieuw een verrassing gaat zijn wat we te horen krijgen… oeps.

Dat een huwelijk veel moed, zweet en tranen vraagt, is algemeen geweten. Dat je bijna non-stop eraan moet werken niet. Met Pinterest – juih – en tal van huwelijksblogs blijft je inspiratie groeien. Krijg je idee na idee en vooral gaat je budget keer op keer omhoog. Leuke websites zoals Weddingdeco, Studio Lala, Lampionenshop maar zelfs Ali express zijn mijn beste vrienden geworden. Van kleine pakjes tot bijna niet te dragen dozen. Alles hebben we meegemaakt.

En nu? Nu ben ik sinds zondag 100% klaar met alle voorbereidingen hebben wij de rustigste week sinds hele lange tijd achter de rug. Klaar voor morgen

Let love grow….

huwelijk huwelijk huwelijk huwelijk

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: