De bonte Fabriek

Het voorbije weekend had de 6de editie van ‘De bonte Fabriek’ plaats. Deze leuke beurs geeft de mogelijkheid aan webshops om naar buiten te treden, om een fysiek winkeltje te hebben. Maar het gaat verder, ook leuk om contact te hebben met uw klant, nieuwe klanten te leren kennen en voor de online shopper om leuke place to be’s te vinden in het online landschap.

De bonte Fabriek, de place to be

Ikzelf was er aanwezig met mijn webshop, Zebrazonderstrepen. Het was een leuke ervaring! Naast mijn eigen shop, heb ik er nog tal van andere leuke online shops tegengekomen:

Petite couture: Deze stand vol kwalitatieve stoffen stond naast Zebrazonderstrepen. Heel erg leuke stofjes, een erg ruim aanbod. Ik heb er zelf 2 stofjes geshopt, hierover volgt later meer. Bovenal biedt Petite Couture niet alleen leuke stofjes, ook de uitbaatster is een super madame!

Schermafbeelding 2015-05-05 om 07.01.09

Alsjeblieft: Een standje dat opviel. Ze hadden een heel erg creatief aanbod van geboortekaartjes en doopsuiker. Super origineel en vooral, Alsjeblieft gaat verder. Er wordt een thema gemaakt, dat uitgewerkt wordt in de geboortekaartjes en doopsuiker, maar ook in bvb. slabbetjes, dekentjes etc.

Schermafbeelding 2015-05-05 om 07.04.02

Assembli: Hier waren wel veel mensen weg van. Je kon er decoratie shoppen in de vorm van een hoofd van bvb een neushoorn of beer of noem maar op. Deze bestaat volledig uit papier, die je zelf kan vouwen van begin tot einde voor een mooi resultaat. Enig nadeel of misschien vinden anderen die wel leuk, is dat je +- 4 uur nodig hebt om het resultaat te bekomen. Niet voor mij weggelegd 🙂

Schermafbeelding 2015-05-05 om 07.13.18

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: