De heilige man op bezoek

Eindelijk, na bijna 360 dagen wachten, was hij eindelijk terug – de heilige man. Mathis heeft dagen, weken, maanden gewacht op de Heilige man en eindelijk was het zo ver. Hij is nogal een fanatiekeling op dit gebied….

De heilige man op bezoek

Hij mocht van ons 2x op voorhand zijn schoentje zetten, maar 2x liep het mis. Was het de stress, zenuwen of ongeduldigheid? Ik weet het niet, maar in ieder geval deed hij er geen oog van dicht. 5-6-7x uit bed komen terwijl hij anders een super slaper is. Dus werd het ‘schoentje zetten’ snel afgeschaft met als resultaat dat hij echt aftelde naar het moment dat hij zijn bord mocht zetten. En ook hier werd mama slimmer, niet ’s avonds maar ’s morgens mocht het bordje gezet worden. Fijn naar school en bij terugkomst viel zijn mondje open van verbazing.

Amélie haar mondje viel ook open, maar dan om er koekjes in te steken… Ik wist niet dat er zo veel koekjes pasten in zo’n kleine meid haar mondje! En lekker dat dat was.

En de sint bracht veeeeel, te veel – zoals waarschijnlijk in ieder huishouden. Maar die lachende snoetjes maken veel goed!

Eigenlijk prijzen we ons gelukkig, dat we dergelijk mooi concept van Sinten en Pieten met onze kids kunnen delen, dat we ze kunnen mee laten geloven in dit geweldig verhaal. Ik denk dat ik met Mathis halfweg ben alvorens hij het grote geheim gaat kennen en eigenlijk, zie ik er al tegenop. Weg magie, weg sprookje.

Hij is supercontent en weet je wat, bye bye Sinterklaas, Mathis denkt nu al aan de Paashaas… Oh boy.

  

  
  
  

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: