kinderkamer

De kinderkamer van Amélie

Net zoals haar broer, keek Amélie heel erg uit naar haar nieuwe kamer. Voor haar hebben we zo veel mogelijk gerecupereerd en aangevuld met leuke accessoires. Amélie is dolgelukkig met haar flamingo kamer. Een echte meisjes kamer met hoe kan het ook anders, veel roze. Super papa heeft zelfs haar bed geverfd in haar favoriete kleur. Amélie haar kinderkamer is een gezellig plaatsje om te vertoeven, waar deze mama ook stiekem heel fier op is.

Een roze kinderkamer aub

Roze, dat is de rode draad in haar kamer. Amélie is grote fan van alles wat roze is. Haar behangpapier van Roomblush hebben we samen gekozen. Ik was instant verliefd op die leuke flamingo’s. En al helemaal grote fan toen ik ook nog de pluche versies vond. De kamer hebben we zelf geverfd, maar het behangen hebben we achterwege gelaten en aan professionals overgelaten. Amélie slaapt onder een prinsessendeken van Snurk – maar wel zonder kussen. Amélie wilt nog steeds niet op een kussen slapen, ze ligt dan niet comfortabel. Het prinsessenlichaam moet het dus even zonder hoofd stellen…

Ze heeft ook enkele spulletjes aan haar kapstok hangen, zelfs bij de 30 graden en meer kwam ze met haar peignoirtje af. En haar handtas gaat ook regelmatig mee op pad. Girls will be girls zeker?

Naast de basics heeft ze enkel catchy accessoires. Haar grote Nijntje lamp, de geweldig leuke slinger van bij Livingdesign, haar tapijtje van bij Roomblush en haar eigen lightbox. Ze slaapt nog steeds in een klein bedje, zo blijft ze in mijn gedachten nog heel even mijn kleine meid. Ik vermoed niet lang meer, dan gaat ze een groter bed nodig hebben en kunnen we alles weer reorganiseren. Eén ding staat vast, ze slaapt super goed in het nieuwe huis. En is super fier op haar kamer. Net als haar broer toont ze iedereen die op bezoek komt haar flamingo kamer.

Kinderkamer Kinderkamer

kinderkamer  kinderkamer kinderkamer kinderkamer kinderkamer kinderkamer

2 gedachten over “De kinderkamer van Amélie

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: