jongenskamer

De stoere jongenskamer van Mathis

Mathis wilt onder geen beding terug naar zijn oude kamer. Gezien hij al bijna 7 jaar wordt, ging hij van een kinderkamer naar een stoere jongenskamer. Deze mama kon haar uitleven in het zoeken en samenstellen van zijn nieuwe kamer. Van zijn groot bed tot de decoratie die aan de muren hangt. Lang leve Pinterest voor de ideetjes en mama’s geduld voor het vinden van de items. Dat in combinatie met het feit dat ik een zeer goede online shopper ben :-).

Een stoere jongenskamer gezocht

Een kamer groeit mee met de mini. Hij had in ons vorig huis een leuke kamer maar hij was hem wel een beetje ontgroeid. Onze verhuis was de ideale gelegenheid om een nieuwe, leuke kamer te maken voor Mathis. Hij kreeg alles nieuw. Zo heeft hij nu zijn 2-persoonsbed en kunnen eindelijk vriendjes blijven slapen. Hij heeft ook zijn eigen bureau gekregen. Ik verwacht niet dat hij direct boven alleen zijn huiswerk gaat maken, maar zo heeft hij toch een ruimte moest hij in stilte willen werken aan zijn schoolwerk. Alles is strak wit, met kleurrijke accenten. En gezien hij toch ook nog wel een beetje klein is, zorgde ik voor enkele speelse details. Hij heeft geweldig leuk behangpapier van Roomblush en is zelf grote fan van zijn tijger kop aan de muur. Heel veel van zijn grote spulletjes komen van de Ikea, weinig geld en kwaliteit voor de prijs die je betaalt. Bovendien heeft de Ikea zo een groot aanbod dat ik er veel zocht wat ik nodig had. Zijn lakens van Snurk had ik al lang op’t oog!

De rest van zijn kamer werd versierd met zijn eigen creaties. Ik schreef al eerder dat hij zo creatief is en veel tijd steekt in het maken van tekeningen en kunstwerken, op zijn bureau krijgen deze een leuk plaatsje.

Ik heb de indruk dat hij er graag vertoeft. Hij is bovendien super fier op zijn kamer en toont hem aan iedereen die op bezoek komt. En terecht denk ik dan! Mathis heeft een plaatsje waar hij hopelijk gelukkig wordt, fijne momenten beleefd en opgroeit tot een tiener (al mag hij nog heel lang mijn kleine, lieve knuffelbeer blijven).

jongenskamer jongenskamer jongenskamer jongenskamer jongenskamer jongenskamer jongenskamer

jongenskamer jongenskamer jongenskamer jongenskamer jongenskamer

4 gedachten over “De stoere jongenskamer van Mathis

  1. Mijn 2 kinderen verhuizen binnenkort ook naar een andere kamer (wel in hetzelfde huis) dus het is altijd leuk om inspiratie op te doen. Wat een leuk behang ook, ik had eigenlijk al behang uitgezocht maar vind deze ook wel echt heel erg leuk. Mag ik vragen waar je het behang gekocht hebt?

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: