snaps 1

Weekly snaps #1 de belevenissen van Zebrazonderstrepen

Wat wij zoal beleven? Van saaie weken tot overvolle weken, van hobby’s tot leuke momenten en verplichte aanwezigheden. Vanaf nu neem ik jullie geregeld mee om een kijkje te nemen in onze week. Hierbij de Weekly Snaps #1.

Maandag

weekly snaps

De kids hadden geen school, maar helaas moesten mama en papa wel aan het werk. Ze beleefden dus een leuke dag bij omie en jaaaaaaa, aten en dronken van alles dat thuis niet mag. Daar zijn oma’s voor zeker?!? Ze zijn samen Maastricht gaan onveilig maken en kwamen weer thuis met een collectie Minion beren. Mathis zijn bed is bijna te klein aan het worden voor al die beren. Ik heb hem dus verplicht om 3 beren te kiezen die een ander plaatsje kregen.

Tijdens de middag maak ik graag gebruik van het feit dat ik in de stad werk. Ik ben fruit en groenten gaan kopen, zo kunnen we er weer een weekje mee door.

Dinsdag

snaps 1

Mathis is terug begonnen met zijn zwemlessen. De bedoeling is dat hij na deze reeks kan zwemmen. Hij is altijd over-enthousiast, doet het enorm graag. Amélie en mama genieten terwijl in de cafetaria van wat teken plezier. Het is vaak rushen, Mathis moet rond 18u op de zwemles zijn en ik ben meestal thuis tegen 18:10u. Dus op dinsdagen ga ik rechtstreeks van het werk naar het zwembad om geen tijd te verliezen. Na het zwemmen mochten ze deze keer een prulletje kiezen in de automaat – beloofd is beloofd – om het in hun eigen woorden te zeggen.

snaps 1

Woensdag

snaps 1

Deze woensdag was mammie & papy van de partij, dan moeten de mini’s eens niet naar de opvang – wat ze dus geweldig vinden! Niet alleen de mini’s zijn blij, ook ik. Mammie durft al eens mijn strijk onder handen te nemen, een heel gemak want de berg stapelt zich snel op en ik ben echt geen huisvrouw. Helaas was onze poetsvrouw er niet deze week en dat voelen we ook. Dus mammie had haar handen meer dan vol 🙂 De kids genoten in de namiddag van het mooie nazomerweer. Sinds ze de trampoline hebben gekregen zijn ze er niet meer weg van te slaan.

Donderdag

weekly snaps

Mathis heeft iedere donderdag les op de kunstacademie. 1u 40 moet hij het beste van zichzelf geven. Ze maakten een geweldig mooie Minion. Vooral leuk om te zien hoe ieder kind zijn eigen interpretatie hieraan geeft. Hij vindt het heel ontspannend maar het is wel een zware dag voor hem. Hij is altijd uitgeput op donderdag. Nog één dagje en dan hebben we weer een leuk weekend. Ik sukkel enorm met mijn knie en kan dus niet meer sporten. Ik ga nu intensief naar de kine om zo snel mogelijk van het probleem verlost te geraken. Hopelijk is het snel beter zodat ik snel terug mijn loopschoenen kan aantrekken. ‘S avonds keken we Narcos verder, we lopen nog wat achter maar zeker nu het frisser wordt vind ik het zalig om in de zetel te liggen, Netflix op en mijn perfecte Latte Machiatto erbij.

Vrijdag

weekly snaps

Op vrijdagen koken we bijna nooit! Na een weekje hard werken en vroeg opstaan, heb ik er nooit zin in. Vandaag gingen we uit eten met vriendin Laura – die ook nog eens jarig was de voorbije week. En ja, op vrijdag mag je je al eens laten gaan 🙂 De kids hebben een speelruimte voor zich en kunnen zich uitleven terwijl wij wat kunnen bijpraten. Alweer veel te lang geleden dat we elkaar zagen.

Zaterdag

weekly snaps

Amélie en Mathis waren blij, de tennis begint vandaag terug. Vooral Amélie is super enthousiast dat ze mee mag tennissen. 2 mini’s op het veld, is quality time voor papa en mama. Bij ons in’t stad was er kermis en ook daar hebben de mini’s zich mogen uitleven. We eindigden onze leuke dag met smoutebollen en frietjes. Ik moet jullie niet vertellen dat mijn 2 mini’s over enthousiast waren!weekly snaps

Zondag

weekly snaps

Onze zondag was erg leuk. We brachten hem door samen met goede vrienden die we een jaartje geleden op vakantie hebben leren kennen. We zijn gaan muurklimmen en Mathis ging helemaal tot de top. En ik? Ik was in de auto ongeduldig aan het wachten tot Amélie wakker werd. Zij was niet moe, maar viel in de auto in slaap. Iedereen was zich binnen aan het amuseren en ik was de tijd aan het aftellen tot zij wakker werd 🙂

Hoe was jullie week?

weekly snaps

3 gedachten over “Weekly snaps #1 de belevenissen van Zebrazonderstrepen

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: