Hot mama #Dexters

Vanaf nu neem ik je iedere week mee op introductie naar een nieuw leuk merkje voor ons mama’s.

In mijn zoektocht naar leuke items voor de zomer, is mijn oog gevallen op de nieuwe collectie van Dexters. Wauw!

Tanja Dexters is een vrouw met ballen en dat zie je in haar collectie terugkomen. Het is vooral een erg vrouwelijke collectie, maar langs het ‘ballen’ gehalte kan je niet kijken. Van details tot vorm, aanwezig is het. Het aanbod is in eerste instantie groot, betaalbaar en gevarieerd en dat horen wij mama’s graag. Van leuke jurkjes tot rokjes, tops en wat dacht je van een te gek Iphone hoesje? Betaalbaar en draagbaar is bovendien een statement want je niet al te vaak ziet terugkomen bij de grotere merken, zeker niet als we over Belgische merken spreken. We kennen Tanja vaak als iemand die durf heeft, met lef uit de hoek komt én dat straalt de collectie ook uit, of komt het doordat Tanja zelf model van de dag was?  😉 De meest simpele jurkjes of topjes, hebben net dat beetje meer waardoor het speels is, speciaal en nog steeds mama proof! Perfect te dragen op een gewone werkdag of in het weekend, ook voor mensen zonder glamour and glitter maar met een kotsende baby in de nek. Een mama met stijl noemen we dat.

De rok met leeuw heeft mijn hart gestolen! Wauw. Gecombineerd met hakjes voor een diner, met mijn slippers voor op vakantie.

Eigenlijk een collectie voor mama’s met ballen dus!

Dexters Dexters dexters

dexters dextersDexters Dexters

 

2 gedachten over “Hot mama #Dexters

  1. Zo’n spannende kokerrokken vind ik nu niet echt mama-proof. Als je je dan wil hurken om je kind een zoentje te geven ofzo, dan rekt dat niet mee en wordt dat niet echt elegant (in mijn geval, he). Tenzij deze rokken zouden stretchen?

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: