Donsje amsterdam maakt zich klaar voor de winter

Terwijl wij nog hard uitkijken naar de zomer, maakt de fashion wereld zich al langzaam klaar voor de winter. Eind juli hangen de eerste items van de winter collectie in de winkels. En net zoals elk jaar, maak ik dan stiekem een vreugdesprongetje.

Donsje Amsterdam is een geweldig merkje uit Nederland. Op minder dan 2 jaar tijd zijn zij uitgegroeid tot een succesvol kindermerk. Donsje Amsterdam heeft een leuke collectie van baby en peuter schoentjes, met bijpassende accessoires. Van leuke booties, sandalen tot rugzakjes, handtasjes of super originele hoedjes. Voor jongens en meisjes. Een leuke, uitgebreide collectie.

Wat brengt de nieuwe collectie? Wel NOG mooiere schoentjes. De aaibaarheidsfactor van deze geweldige schoentjes zijn hoog. De collectie voor volgende winter is geïnspireerd op het dagelijks leven van moeders en kinderen en wat hen binnen dit leven inspireert. De oprichtster van het merk, Floor, laat zich iedere dag inspireren door haar eigen kinderen. Zo ontwikkelde zij de reeks Kapi schoentjes geïnspireerd op de favoriete diertjes van haar eigen kinderen in combinatie met een minimalistisch design.

Zoals elke collectie van Donsje Amsterdam is er binnen deze collectie de focus gelegd op de innovatie en de kwaliteit van het schoentje. Alle Donsje producten zijn handmade geproduceerd van 100% zacht duurzaam leer. Hierdoor zitten de schoentjes comfortabel en is het een gezonde basis voor zowel baby’s en peuters om zich al kruipend en lopend op een natuurlijke wijze te ontwikkelen. De kleine voetjes worden goed beschermd en hebben genoeg ruimte om zich vrij te bewegen.

Kijk en watertand mee!

donsje amsterdam donsje amsterdam donsje amsterdam donsje amsterdam donsje amsterdam donsje amsterdam

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: