silis

Doorsnee liefde

Er zijn zo van die merken die je als vrouw gewoonweg in je kast moet hebben. Silis is daar absoluut eentje van! Kort samengevat, Silis staat voor leuke, speelse, kleurrijke, kwalitatieve en betaalbare armbanden. Eentje waarvan je nooit genoeg kleurtjes of modelletjes kunt hebben.Silis bestaat ondertussen net geen 5 jaar en heeft ondertussen al een mooie plaats op de juwelen markt veroverd. Karen Busse is de dame die zich met het creatieve bezig houdt, samen met Nathalie vormt zij de perfecte tandem. Eentje die nu Silis beschikbaar heeft gemaakt over de hele wereld. 2 fashionista’s die steeds op zoek gaan naar de laatste trends, nieuwigheden en die samen de collectie naar een hoger level brachten. Een match made in heaven. En dat zie en voel je in de collectie, seizoen na seizoen na seizoen.

Silis voor ieder van ons

En bovendien een ideaal cadeau om te geven en vooral te krijgen (hint hint naar mijn liefste). Met een Silis armband, maak je iedereen blij. Er is een passende Silis armband voor iedere style. Ga je vandaag voor stoer of juist romantisch of wil je eerder boho style gaan met tierlantijntjes? Je hebt Silis in tal van stijlen, materialen, formaten, dun, breed en vooral in ontzettend veel kleuren.
De Silis armband wordt ieder seizoen opnieuw uitgevonden. De mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos en dat maakt dit merkje nu net zo geweldig! Ook deze winter ziet de collectie er weer geweldig uit. Ik ‘Dream’ al van één van hun toppertjes of overweeg ook nog de classy zwarte armband. Leuk om alleen te dragen of om te combineren met een Silis “The Snake” armband. Mogelijkheden genoeg.

Nog een groot voordeel is de prijs. Een Silis armband shop je al vanaf 15 euro. Zo kan je makkelijk veranderen van look én vooral een groot assortiment aanleggen. Het afstemmen van je juwelen op je kleding was nog nooit zo makkelijk.

silis silis silis siis silis silis silis

 

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: