Dumbo

Dumbo collectie by Disney

Disney staat hier niet alleen op één voor de filmpjes, knuffels en boekjes. Ook hun baby & kinder spulletjes zijn voltreffers. Hoog knuffelgehalte met oog voor detail. Dat is de perfecte omschrijving van deze collectie. Broer en zus konden niet kiezen wie de knuffelbeer kreeg en wie het dekentje. Uiteindelijk is Amélie in slaap in gevallen met Dumbo in haar armpjes en Mathis had zijn dekentje op zijn lakens gelegd. Iedereen tevreden.

Dumbo baby collectie

De Disney figuurtjes zijn wel bij iedereen bekend, Dumbo het lief schattig olifantje van de gelijknamige film is de ‘hoofrolspeler’ voor deze geweldige collectie in samenwerking met Bébé-jou. En of de keuze uitgebreid is van de Dumbo collectie die exclusief verkrijgbaar is bij Dreambaby?! Voor pasgeborenen en kleuters een mooi assortiment aan tal van noodzakelijk spulletjes.  Je vindt in de collectie van Dumbo zowel lakens, dekens, badjes, luierkussens, kleertjes als nog veel meer. De collectie zelf straalt eenvoud en kwaliteit uit, geschikt voor zowel jongens als meisjes. Less is more is hier absoluut van toepassing. Dumbo is in elk ontwerp geïntegreerd, zij het op een zeer genuanceerde manier. Erg mooi!

Kwaliteit boven alles

Als mama ben ik steeds op zoek naar kwaliteit, eerlijk? Ik heb geen zin om om de haverklap spulletjes te moeten vervangen, ik betaal liever iets meer en koop kwaliteit. Iets dat lang meegaat en dat tegen mijn kleuters bestand is! Wat hebben de Dumbo spulletjes al heel wat moeten doorstaan… Mijn mini’s zitten niet bepaald in de ‘deel’ fase op dit moment. “Van mij” is het meest gehoorde zinnetje de laatste dagen, meestal gevolgd door een woede én ween bui. Dumbo zijn oren zijn ondertussen toch al zeker 10cm langer en het dekentje is ook niet meer wit. Kleine duiveltjes zijn het soms. Gelukkig kunnen de weekend wasjes wonderen doen…

Het leuke was vooral dat we dankzij de Dumbo spulletjes, de film terug van onder het stof hebben gehaald. Nostalgie op een leuke zondag avond, meer moet dat niet zijn.

Wil je graag ook de collectie bewonderen? Shop ze hier! Deze blog is tot stand gekomen dankzij een samenwerking met Disney.

Dumbo

Dumbo

Dumbo Dumbo Dumbo Dumbo Dumbo Dumbo Dumbo Dumbo Dumbo

2 gedachten over “Dumbo collectie by Disney

  1. Aaah echt supercute! Goedgekozen plaatje ook op het dekentje… echt te leuk

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: