Een bloem… van mij voor jou

Met rood op het wangen is het tijd om iets op te biechten. Met heel veel rood op de wangen. Ik, van alle warhoofden ter wereld juist ik, was 1 jaar geleden gewoon de verjaardag van de schoonmama vergeten. En moet je het strafste weten? Niet alleen ik was het vergeten, ook mijn man én zelfs mijn schoonzus. DRAMA & vooral hoog tijd voor een bloem!

1 Reminder: verjaardag Sabine

Het lijkt zo een verhaal dat wel moet verzonnen zijn maar helaas nope. Wij hadden een (klein) excuus… Vorig jaar 3 weken later gingen we trouwen. Maar of dit nu echt als excuus aanvaard kan worden durf ik niet bekennen. Het stond in onze agenda, met een melding een dag op voorhand. Waarom stuurt mijn kalender altijd waarschuwingen voor verjaardagen een dag op voorhand? En ik lijk dit niet te kunnen aan passen. Een dag op voorhand? Heb je niets aan, je moet nog altijd ’s morgens bij het openen van je ogen denken aan de verjaardag. Ik toch, want als ik het niet onmiddellijk stuur is het gegarandeerd uit mijn hoofd. Het resultaat was dus dat het helemaal uit ons geheugen is gegaan. Het excuus van mijn schoonzus ben ik trouwens nooit te weten gekomen 🙂

Toen de dag erna de schoonpapa belde met de vraag of we niets vergeten waren stonden we een beetje met onze mond vol tanden en vooral lege handen. Een goedmakertje zoeken dus. Ze doet echt wel veel voor ons dus het was echt een moment van schaamte. Daar ze in Brussel wonen en wij in het verre Limburg ben ik online op zoek gegaan naar een oplossing.

Verse bloemen aan huis

Bloemen

Ik kon op dat moment weinig anders doen dan verse bloemetjes laten bezorgen. Ze was gelukkig thuis en we hebben een mooie bloem gezocht, kaartje erbij en bij haar laten leveren. Dat was het minste wat we konden doen … Helaas nog steeds 2 dagen te laat. Gelukkig hadden de bloemetjes veel goed gemaakt. En aangezien je dat maar 1x wilt meemaken, hebben we dit jaar al onze voorzorgen genomen. Bij Moederdag gaven we haar een extra groot cadeau zodat we niets aparts moeten geven voor de verjaardag. Als kleine verrassing voor de verjaardag gingen we bloemen in huis halen. Ze kwamen die dag thuis babysitten en het boeketje stond mooi op haar te wachten.

Ondertussen heb ik mijn lesje al verschillende keren geleerd, ik kijk vanaf nu iedere dag in de agenda wat er de rest van de week op het plan staat (en nee, dat is nog geen garantie!). Zo stond er toch in dat Mathis veldloop had maar stuurde ik mijn zoon met winterschoenen en jeans naar school en keek ik maar raar toen ik ieder kind in de opvang met sportkleding en sportschoenen zag… Dit dus! Dus gelukkig had ik dit jaar wel op tijd gezien dat mijn schoonmama jarig was.

En dus dankzij Greetz ben ik dit jaar ook hier weer in geslaagd. Ik heb gebruikt gemaakt van hun bloemenservice en kan jullie dit alleen maar aanbevelen. Je kiest je boeketje, kiest een kaartje en vooral kiest een bezorgmoment. Als in de dag erna want veel langer op voorhand werkt mijn planning nog niet 🙂 As easy as this. Mijn bloemetjes op tijd, mijn schoonmama blij en wij opgelucht. En aangezien ik vind dat als je aan een ander denkt, je ook voor jezelf mag shoppen, kon ik het niet laten om ook deze mega überschattige airplantjes aan te schaffen. Ik schreef er al eerder over maar tot op vandaag had ik ze nog steeds niet in huis gehaald. Hoog tijd voor verandering dus.

Voor meer informatie omtrent de bloemenservice moet je hier zijn.

Bloem Bloem  Bloem Bloem

Beestige groeten

Ook leuk om te lezen