alvityl

Energie voor 10

Oh energie hebben mijn mini’s meer dan genoeg. Zeker in de vakantie, waar ze vaker kunnen uitslapen en een beetje mee het ritme bepalen. Als je denkt dat het toch wel het moment is om uitgeteld neer te moeten vallen na een drukke vakantiedag, vinden zij hun tweede adem. En oeps, jij mama kan dan niet meer mee, ligt uitgeteld neer. En zij? Zij blijven gaan.

Dag in, dag uit. “We gaan slapen” – “Maar ik ben niet moe”. Als je hun moet geloven zijn ze nooit moe, ik wou soms dat ik dat in mij had om te zeggen! Bij mij is het eigenlijk net het omgekeerde, ik ben altijd moe en kan altijd slapen, maar heb er geen tijd voor! We zouden de rollen eens moeten omdraaien…

Back to school

Maar eens de school terug begint, krijgen we hier een ander leventje. Iedere dag vroeg opstaan, lange schooldagen met voor- en na- opvang, met hobby’s die erbij komen, maken vaak van Mathis een vod! Hoe meer de week vordert, hoe vaker hij gewoon vraagt om in de zetel tv te mogen kijken en hij soms zelfs durft vragen om in zijn bed te mogen.

En dan volgt er één van de 3 scenario’s: of hij valt super flink in slaapt en wordt wakker als ik ’s morgens in zijn kamertje kom (maar helaas is dat zelden het geval) of hij geraakt niet in slaap want hij heeft bang of kan niet slapen of … en is ’s morgens nog altijd super moe of derde scenario hij valt ’s avonds super flink in slaap en staat ’s ochtends vroeg om 6u langs mij want hij is wakker (en nog doodmoe natuurlijk). We mogen absoluut niet klagen, hij is best een brave slaper, maar het komt in periodes. Dan opeens is zijn slaappatroon weg en vindt hij tal van reden om niet te slapen en geraakt zijn energiepeil alsmaar leger.

Dus nog een 3-tal weekjes en het is zo ver. Hij gaat samen met zijn vriendjes terug naar school. Al naar de laatste kleuterklas oh boy! En om te voorkomen dat hij net zoals vorig jaar een dipje krijgt, hebben we iets nieuws in huis! De superwinterhelden van Alvityl. Ik moet je niet zeggen dat superheld en Mathis een perfecte match is…

The flash

Om de groeispurtjes op te vangen, om het terug naar school gaan te verzachten, om de koude te overwinnen en de ziekte kiemen hopelijk buiten te houden. Alvityl multivitaminen is een drinkbare oplossing. De superheld van hun gamma vitaminen. Er zitten niet minder dan 11 vitaminen in deze fles, ideaal voor het versterken van botten en tanden, bijdragen tot een goede werking van het zenuwstelsel, vermoeidheid tegen te gaan en nog meer andere superkrachten.

Verkrijgbaar bij de apotheek €13,99

The sandman

Hét nieuwste product in het gamma van Alvityl. Heeft je mini net zoals Mathis wel eens slechte nachten, hebben ze nachtmerries en of kunnen ze niet in slaap geraken? Dan brengt ‘zachte nacht’ de oplossing. Een siroop met kalmerende eigenschappen van citroenmelisse, kamille, linde, verrijkt met magnesium en vitamine E. Het product kalmeert bij het slapengaan en bevordert het inslapen bovendien bevordert het een herstellende nachtrust. Ideaal om jouw mini terug tonnen energie te geven!

Deze siroop met heerlijke bananensmaak biedt een innovatieve, natuurlijke oplossing  op de nachtrust en zonder gevaar voor gewenning.

Verkrijgbaar bij de apotheek €11,90

alvityl

alvityl

alvityl

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: