Eskimo voor kleine meisjes

Indien je nog op zoek bent voor een last minute kerstcadeau tip, kan ik je heel zeker de pyjama’s van Eskimo aanraden. De Sint heeft ons er niet één maar twee gebracht! Het ideale cadeau voor een klein meisje dat praktisch nooit speelt, altijd dicht bij mama en papa wilt zijn en dat bovendien al een heel huis vol speelgoed heeft. Ze is er terecht fier op. Het bijzonderste vind ze het kleedje. Wat heb ik moeten vechten de eerste dagen om uit te leggen dat dit een pyjama is en dus doorheen de dag niet gedragen kan worden.

Het jurkje staat haar überschattig, ze vindt het zelf heel erg leuk om in rond te lopen. Geregeld vallen hier lazy weekenddagen voor, waar ze pas namiddag na haar dutje haar pyjama aan de kant zwiert. Een klein meisje van 2 jaar weet verdomd zelf goed wat ze wilt dragen en vooral wat ze niet wilt dragen. “Euhm die” krijg ik hier geregeld te horen als ze zwaar aan het nadenken is over haar outfit. De jumpsuit is van hetzelfde zachte stofje gemaakt. Lekker warm voor koude winterdagen. Ideaal voor Amélie zeker als je weet dat ze weigert om een donsdeken op haar te laten leggen. Om één of andere duistere reden vind ze dat niet leuk. Ik heb wel de verwarming aangezet ondertussen want anders is het echt wel te koud en natuurlijk deze pyjama helpt ook!

Zowel het jurkje als de jumpsuit zijn pyjama’s van het Belgische merk Eskimo. Kwaliteit, zachte materialen en een goede pasvorm. Ideaal dus voor kleine en grote meisjes en jongens. Misschien wil je jezelf eens verwennen met een leuk cadeautje onder de boom? Ook voor mama’s vind je er een uitgebreide collectie. Let vooral op de “Nightlife” collectie, ideaal voor een lazy mama dag! Shop Eskimo hier.

Eskimo Eskimo

Eskimo Eskimo Eskimo Eskimo Eskimo Eskimo

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: