familie moment

Photo time – Familie momenten

Tijd voor een inkijkje in onze familie momenten – foto’s die mijn hart doen smelten en jullie hopelijk ook. Momenten die tellen voor 10. Momenten van kleine en grote gelukjes, van liefde en van vooral genieten. Kijk mee naar onze leukste momenten en kiekjes van de afgelopen weken.

Binnenkijken in onze familie momenten

Mijn kids zijn het ondertussen behoorlijk gewend dat mama voor alles en nog wat foto’s wilt nemen. Regelmatig vragen ze zelf om foto’s te nemen. Of nog grappiger, als ik nog maar het woord ‘foto’ uitspreek, weten ze al waar ze moeten gaan staan. En na iedere foto moeten ze kijken of het wel een mooie foto is. Amélie ‘pakt’ redelijk goed op foto, maar Mathis is een kleine ramp. Hij doet heel wild, kan niet stilstaan en trekt altijd gekke bekken. Niet eenvoudig om mooie foto’s van hem te nemen.

En toch is het geweldig om zo nu en dan eens door foto’s te bladeren, mijn mini’s groot zien worden en leuke tijden opnieuw beleven.

familie moment

Zoals ik al eerder schreef (lees hier) zijn mijn kids fan van zonnebrillen. Het gaat zo ver dat bij het minste zonnestraaltje, zij op zoek gaan en ja, zelfs binnen rondlopen met hun bril. Ik kan me niet inbeelden dat ze veel zien maar ze zijn niet van hun gedacht af te wijken.

familie moment familie moment familie moment familie moment

Zo nu en dan kunnen broer en zus het goed samen vinden. Dat is zeker en vast niet altijd zo! Hier waren ze aan het tellen tijdens verstoppertje. Hun nieuwste verslaving. Iedere avond voor het slapengaan doen we tussen de 5 & 10x verstoppertje! Het is vooral een uitdaging om hun niet onmiddellijk te vinden 🙂

familie moment familie moment familie moment

Onze aankoop van onze schommel is ons beste idee ooit geweest, schijnt de zon dan spurten ze naar buiten. Ze vinden het geweldig om buiten te spelen.

familie

Mathis was onmiddellijk verkocht toen hij zijn nieuwste hoofdtelefoon kreeg. Youtube filmpjes kijken in zijn kamer zonder stoorelement kleine zus was absoluut wel zijn dada.familie

Eén gedachte over “Photo time – Familie momenten

  1. Handig dat je kids voor zonnebrillen zijn. Onze jongste kan die niet snel genoeg uitdoen, dus dat is het andere uiterste…

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: