Feest outfit proof

Kerstmis is niet alleen een leuke tijd qua gezelligheid, sfeer en cadeautjes. Ook het ideale moment om jezelf en het gezin te verwennen met een nieuwe outfit. Samen met de familie afscheid nemen van het jaar en al stilletjes aan plannen maken voor het nieuwe jaar dat komen gaat, dat vergt wat nieuwe outfits. Heerlijk om mijn mini’s te laten schitteren, niet alleen voor het in ontvangst nemen van de cadeautjes, ook voor de leuke familiefoto’s. Een familiefoto is een must-have bij de feestdagen!

Dan zie je niet alleen je mini’s groter worden, jaar na jaar veranderen, ook de confrontatie met jezelf over de jaren is best grappig om te zien. Het is leuk om terug in de tijd te gaan en iedere Kerstmis samen opnieuw te beleven, zelfs de cadeautjes worden geshoot. Een leuke herinnering, een koestbaar aandenken voor later.

Feest proof

Mathis zijn outfit zag ik voor het eerst online en het was liefde op het eerste gezicht. Super cool, toch stoer en dus helemaal mijn Mathisje. Het pulletje vond ik bij JBC en zijn jeans komt van bij Zara. Een combi om op te eten.

Amélie haar outfit is er eentje van Filou & Friends, my all time favorite. Schattig, speels en over girly. Ik heb ondertussen al gepiept naar de nieuwe collectie en er liggen alvast enkele leuke outfits onder de boom. Snel wezen is daar trouwens altijd de boodschap!

En nu samen gezellig aftellen naar Kerst, niet lang meer en we kunnen de beentjes onder de tafel schuiven, de cadeautjes van onder de boom halen en samen leuke verhalen ophalen met een lekker glaasje wijn. Feesten zoals het hoort.

Kerst outfit Kerst outfit Kerst outfit Kerst outfit Kerst outfit Kerst outfit Kerst outfit

Beestige groeten

Ook leuk om te lezen

2 comments