Filou and friends

Filou and friends

Alvorens dit te lezen, haast je eerst naar je dichtstbijzijnde Filou & Friends winkel want de kleertjes vliegen erdoor! Filou & Friends, my alltime favorite! Ik stond vol ongeduld achter mijn pc te wachten op de release van Filou en friends. Ik een freak? En wat een mooie collectie is het weer geworden…

Prijs – kwaliteit is er voor mij persoonlijk geen ander merk dat kan tippen aan Filou and Friends. Ik ben helemaal weg van hun collectie voor meisjes! Super cute, girly, vrolijk en origineel. Ik krijg instant bij ieder item een wauw gevoel. Van de rokjes tot de shirts tot de jasjes. Het is echt girly, in de leukste kleurtjes en met de leukste prints.

Girls Girls Girls

Zowel Amélie als Mathis hebben als baby veel Petit Filou gedragen, hun baby merkje. Leuke broekjes, gecombineerd met een leuk opschrift. Je hebt dan al zo’n leuke baby en maakt het helemaal af met leuke kleertjes aan te doen. Amélie blijft meegroeien met de collecties, voor jongens vind ik hem misschien net niet stoer genoeg. Hier en daar zijn er zeker en vast leuke items voor Mathis. Maar voor Amélie moet ik mij inhouden om niet de hele collectie te kopen. Ik heb het geluk dat ze nog erg veel groeit en dus niets heeft voor de aankomende winter.

Deze mama kon haar dus weer eens goed laten gaan in de Filou winkel. En of ik dat gedaan heb! Haar kleerkast is weer goed bijgevuld, ik zou zeggen we zijn klaar voor de winter, maar hoop liefst toch nog eerst een beetje zomer te mogen genieten in ons Belgenland. En Amélie? Die straalt alvast in haar eerste outfit! Als haar kleerkastje dan bijgevuld is met mooie items, is het moeilijk voor deze mama om deze super geweldige items in haar kastje te laten hangen.

Je vindt Filou & Friends online of in één van hun conceptstores. Check hier.

Filou and friends Filou and friends Filou and friends

filou and friends filou and friends filou and friendsFilou and friends

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: