Zebrazonderstrepen foto's

Foto’s iedere dag van de week

Mijn gsm heeft in veel aspecten mijn leven vergemakkelijkt maar toch vooral in het nemen van foto’s. Geen gedoe met een fototoestel, mijn gsm is altijd op zak én altijd klaar om op het juiste moment een mooi, schattig of net stout kiekje vast te leggen. Foto’s iedere dag van de week, iedere maand.

Herinneringen met Foto’s

Op een gekke vrijdagavond, een moeilijke maandagochtend, op sportevenementen, van hun nieuwste outfits of als ze achter de piano kruipen en mij verrassen met een lieve knuffel. Zo veel momenten die ertoe doen, zo veel momenten waarop ik mijn gsm bovenhaal. Herinneringen voor later, warme momenten voor nu.

Een Gsm vol foto’s

Dus 14.486 foto’s staan er te blinken op mijn gsm. Uhu. Ik ben zoals ik zei fanatiek in het nemen van foto’s. Ze willen geregeld wel eens scrollen door de foto’s of vragen expliciet nog eens om de foto’s van een bepaalde gebeurtenis te zien. Selfies of ‘we-fies’ moeten standaard gecontroleerd worden en de niet zo mooie verdwijnen in de vuilbak. Mijn kinderen zijn met zekerheid de GSM generatie.

En toch halen mijn kids als ze kunnen de fotoalbums boven. Mijn herinneringen doos (interne link naar dit artikel) blijft een toppertje. Bladeren en henzelf terug zien als kleine baby of een vakantie die ze zich totaal niet meer herinneren. Ze kunnen ervan smullen om elkaar wat te plagen met te naakte babyfoto’s of gekke bekken. En dan durf ik nog terug te grijpen naar mijn eigen baby albums. Dus ja, geweldig 14.000 foto’s op je gsm, maar er gaat niets boven een jaarlijks album. Per leeftijd maak ik er eentje. Een boek vol leuke herinneringen, met wat extra tekst zodat we niets vergeten.

Ja mama’s, die jaarlijkse albums maken zijn net zo een grote struggle voor mij als voor jullie. De tijd vinden om het te maken, uit al die leuke momenten kiezen, tekst verzinnen. We zitten allemaal in hetzelfde schuitje. Maar een kleine tip, installeer de app van Pixum. Daar waar ik vroeger al mijn foto’s eerst overzette op de computer om op die manier een album te kunnen maken, maak ik mijn albums nu direct vanaf deze fotoboek app.

Smullen van mijn mini’s

En dan droom ik nu even weg van mijn herinneringen

Eén gedachte over “Foto’s iedere dag van de week

  1. Ik vul mijn jaarboek elke maand aan en vind dat eigenlijk geen moeite. Selecteer op voorhand in Dropbox en dan eventjes een uurtje werk.

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: