vtech

Sint Tip 1: Ik ga op pad en neem mij? Ons nieuwe huisdier

De Heilige man lijkt nog veraf maar met ons dagelijks ritme én overvolle weekends is hij sneller daar dan we denken. En dus vanaf nu iedere vrijdag op deze blog een Sinterklaas tip! Geloof mij, je kan nooit vroeg genoeg beginnen met plannen. Mijn eerste tip? Een geweldig leuk huisdier, in een pluchen versie wel te verstaan. Gelukkig voor mama en papa. 

Mathis is geen fan van dieren, tenzij op afstand. Amélie daarentegen wordt altijd aangetrokken tot dieren. Klein, groot, ze is er weg van. En dus is dit kittentje van Vtech dikke vriendjes met haar.  

Een kitten om zelf te verzorgen en te vertroetelen

Niets dan het beste voor je mini & alles dat hun hartje verlangd, dat staat als een paal boven water. Wij mama’s zijn veel te vaak veel te vrijgevig, dat staat ook als een paal boven water. Maar dieren? Nee, die komen er voorlopig niet in bij ons. De reden? Tijdgebrek. In alle mogelijke verklaringen. Tijdsgebrek om ermee bezig te zijn en tijdsgebrek voor het effect op het huishouden. Ik zie het echt niet zitten om nog meer de dweil boven te halen, om naast 2 schareltjes die ik moet opvoeden, ook nog een achter een huisdier moet aanzitten.

En dus hebben we Amélie blij gemaakt met een pluchen versie. Een kitten. Maar wel eentje die niet krabt aan mijn zetel of stoelen, waarbij ik niet om de haverklap de kattenbak moet verversen en eentje die (gelukkig) niet ook nog eens aandacht vraagt. VTech snapt kinderen, maar vooral ook hun ouders en ontwikkelde alzo de verzorg & leer reismand inclusief pluche katje voor kleintjes van 15 tot 36 maanden. Het credo: eindeloos lekker troetelen en zorgen voor je huisdiertje! Waar dat ook is, thuis, op vakantie of tijdens een logeerpartijtje bij opa en oma.

In het interactieve reismandje is elektronica verstopt dat een rollenspel stimuleert. Amélie is er absoluut fan van en neemt haar draagmandje sinds kort overal mee naartoe, kinderen leren dankzij de leuke interactieve knopjes de behoefte van diertjes van liefde en knuffels en kan dit direct toepassen op het bijgeleverde pluche katje. Daarnaast leert de kleine baas over vormen, kleuren, cijfers en voorwerpen. Met meer dan 60 melodietjes, gezongen liedjes, geluiden en zinnetjes is het geen moment saai tussen kind en dier. Het kan dus echt, ook zonder haren of ongelukjes op de vloer of de achterbank.

Advies verkoopprijs: Verzorg & Leermand € 29,95

img_9401

 

vtech vtech vtech

Eén gedachte over “Sint Tip 1: Ik ga op pad en neem mij? Ons nieuwe huisdier

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: