Gadgetsssss

Een leven zonder gadgets is een leven zonder fun. Ik ben weg van die kleine, leuke hebbedingetjes. Leuke, grappige spullen die je eigenlijk helemaal niet nodig hebt, maar die je niet kan weerstaan. én ik heb zo een paar ontdekkingen gedaan!

Dit vogelnestje stond al lang op mijn want-to-have lijstje. Ik vind dit zoooo schattig. Echt waar iedere dag ben ik op zoek naar mijn sleutels. Ofwel kom ik binnen en gooi ze waar ze vallen willen of ik ruim ze op, maar weet de volgende ochtend niet meer waar. én dat is waarom ik deze huisjes wou hebben. Je hangt je sleutel aan het vogeltje en dus altijd voorzien van een leuke sleutelhanger & bovendien plaats je eenvoudig weg je sleutel in het vogelhuisje. Dus vanaf nu ga ik dit braaf toepassen & vind ik vanaf nu altijd snel mijn sleutel terug Ahum.

Dit leuke huisje scoor je op Trendy cadeau shop.

 

Gadgets

vogelhuisje

én deze gadget ziet er gewoon te leuk uit om te weerstaan. Zaadbom. De naam alleen al. Je hebt verschillende soorten bommen en dit hieronder is de granaat. Je hebt tal van mogelijkheden, van kruidenmix, tot zonbloemen tot zelfs een zaadmix voor bijen, voor ieder wat wils dus. Het principe is heel eenvoudig, je maakt de granaat nat, je gooit de granaat op een plek in de tuin waarvan jij denkt dat er beter mooie bloemen zouden staan, na verloop van tijd ‘ontploft’ de granaat. én nee er vallen jammer genoeg niet instant bloemen uit, maar de zaadjes verspreiden zich ik hoop in de zomer het effect ervan te zien! Ook handig om de granaat te werpen in de tuin van de buren en hun te verrassen met mooie bloemen, of wat dacht je van die plek die altijd onkruid heeft?

Als origineel cadeautje kan dit best wel tellen.

 

Bloem

 

bloem

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: