snurk

Ge-snurk -t

Ik was blij als een klein kind toen ik mijn mini’s hun nieuwste lakens mocht afgeven als kerstcadeautje. En ik was duidelijk niet de enigste die enthousiast was met het cadeautje. De lakens van Snurk stonden al langer op mijn lijstje met te kopen spulletjes en eindelijk was het zo ver. Kerstcadeau’s zijn bij ons alles behalve speelgoed, meestal overdrijft de Sint hier al genoeg. De Kerstman mag origineler uit de hoek komen.

En zo stonden de lakens van Snurk op 1. Moeilijk kiezen tussen al die leuke figuren. Maar gezien Mathis nog steeds in zijn ridder fase zit was hier snel gekozen en Amélie spreekt tegenwoordig enkel en alleen nog over prinsessen. Dus stiekem was de keuze wel relatief eenvoudig, al waren er zo veel leuke prints en figuren.

Snurk – Een echte ridder

Het leuke aan de lakens van Snurk is dat je kids zich echt kunnen identificeren met het karakter dat je kiest, hun gezichtje op de juiste plaats, laat je mini instant veranderen van Mathis naar een echte stoere ridder of Amélie in een echte mooie prinses. Inclusief kroontje. Alleen jammer dat ze nog steeds geen fan is van een hoofdkussen. Het mag zelfs niet in de buurt van haar bed liggen, maar ver weg in de kast. Haar hoofdje legt ze op een diertje of gewoon op haar matrasje, geen mooie prinsessenkroon hier.

Snurk is bekend voor zijn kwalitatief assortiment aan beddengoed. Ondertussen is hun assortiment verder uitgebreid met pyjama’s. Super mooie pyjama’s met een kleine knipoog. Net zo leuk en spontaan als hun beddengoed. Het volgende item op mijn verlanglijstje. En niet alleen voor mijn kids. Ik heb voor mezelf ook enkele leuke exemplaren gespot! Nog 2 weken tot mijn verjaardag dus nu maar hopen dat mijn liefste dit leest en weet wat hij moet kopen 😉

Je moet zeker en vast ook de collectie voor de ‘master bedroom’ bekijken, zeker ook de moeite waard. Hele simpele beddengoed met ook hier een grote knipoog. Ik ben fan van de witte lakens met een geroosterde boterham op het bed uiteinde, best wel grappig en toch clean.

snurk

snurk snurk snurk snurk snurk

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: