Ge-uggd

Uggs, je ben ervoor of je bent ertegen. Je vindt ze mooi of aartslelijk. Er is geen middenweg. En ik ben fan. Voor mezelf en zeker ook voor mijn kleine meid. Lekker warm, zacht en superschattig voor kleine meisjes en dus een ideale partner voor in de winter. Amélie had al een mooi paar schoentjes (lees hier) maar een bezoekje aan het bos maakte mij snel duidelijk dat lederen schoentjes niet altijd de beste optie is.

Ugg bestaat ondertussen al een hele tijd. Het is echt een winter must have. Amélie had vorig jaar haar eerste paar Ugg schoentjes (lees hier). Ik moet toegeven dat het aspect “mooi” de bovenhand had op “stevig”. Je mag het op zo jonge leeftijd zeker niet als enigste schoentje dragen. Het gaf te weinig stabiliteit en stevigheid om vlot te leren stappen en om het dagdagelijks aan te doen, maar het was oh zo schattig. En mama’s vallen nu jammer genoeg vaak over schattigheid. En ja, daar komt de rationaliteit van vele papa’s van pas.

Ge-uggd

En ook dit jaar kon ik de verleiding niet weerstaan om haar een mooi paar Uggs aan te doen. Gelukkig was er nog relatief weinig keuze in de winkel, de schoentjes verkopen namelijk als gek dezer dagen. Dat maakt de keuze voor deze mama makkelijker. Mijn handen gingen al snel naar de zwarte versie. In het kader van duurzaamheid en onderhoudsvriendelijk is deze schoen het gepaste antwoord.

Amélie kan trouwens al lange tijd haar schoentjes alleen aandoen. Vandaag zit mijn 2-jarige in de fase dat ze alles alleen wilt aandoen, helpen is absoluut verboden. En gezien je enkel het ritsje hebt, is dit dus ook makkelijker voor haar. Nu nog leren welke schoen de linker is en welke de rechter…

Wij tellen af naar koudere dagen zodat we gezellig onze schoentjes kunnen aandoen en genieten van warme voetjes.

img_0264  img_0259 img_0274 img_0267 img_0266

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: