instax mini 8

Gepolaroid

Om met de deur in huis te vallen, de aankoop van mijn polaroid toestel is één van mijn beste aankopen geweest. Wat een nostalgie, wat leuk om back in time te gaan. Een foto te trekken en die instant in je handen te hebben, inclusief het witte kadertje voor wat leuke quotes. 

Initieel hebben de we de polaroid aangekocht voor het huwelijk, we vonden het een leuke manier om een gastenboek aan te maken. Mensen konden een foto nemen, in een boek plakken met een persoonlijk tekstje bij. Erg leuk om al die leuke reacties terug te lezen, vooral erg leuk om enkele zatte, zotte foto’s in ons bezit te hebben.

En sinds we onze Polaroid hebben, trekken we geregeld foto’s van leuke avondjes of familie etentjes. Het is leuk enkele bijzondere momenten op foto vast te leggen, om back to basics te gaan en de boma voor de camera te krijgen. Om samen te poseren en mensen na een feestje een leuk aandenken mee te kunnen geven.

Wij hebben trouwens de Instax Mini 8 gekocht, een witte versie. Het kleurenpallet is behoorlijk uitgebreid. Erg simpel in gebruik, voor zwel binnen als buiten. Er is één klein nadeel, de cassettes zelf zijn niet zo goedkoop. Je zit al snel aan 20€ voor 20 foto’s. Zeker in het begin gaan er wel wat foto’s door, je bent nog niet zo vertrouwd met het toestel dus foto’s kunnen al eens te donker zijn of mensen beginnen old-fashioned te wapperen met de foto’s, no go voor deze nieuwe versie want dan is je foto om zeep.

Polaroid wall

Aangezien foto’s vandaag de dag vaak verstopt zitten op de computer in één of ander mapje of in een foto album die ergens ligt rond te slingeren maar nooit dichtbij is, vond ik het leuk om de polaroids te gebruiken voor een soort van collage van leuke momenten. En zo belanden ze dus op het kleinste kamertje van ons huis 🙂 De wall is nog klein op dit moment dus hoog tijd voor wat extra herinneringen, leuke avonden en familie bijeenkomsten.

Je kan elke vorm maken van je foto’s zoals je zelf wenst, je gebruikt gewoon dubbelzijdige tape et voilà.

instax mini 8 instax mini 8 instax mini 8 instax mini 8 instax mini 8 instax mini 8

Eén gedachte over “Gepolaroid

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: