anna-et-maman

Getipt Anna et Maman

Over de geweldige collectie van Anna et Maman schreef ik al eerder (hier). Cuddles & Kisses’, what’s in a name? Het is de nieuwe najaarscollectie van Anna & Maman en die belooft superzacht te worden. De befaamde quotesweaters met teddystrikjes, kleine en grote tassen in berenzachte stof, kussens om op weg te dromen: allemaal komen ze in het donkergrijs, muntgroen, poederroze of denimblauw en stuk voor stuk zijn ze way too soft to handle. Daar heeft het mamacollectief van Ingrid en haar twee vormgeefsters maar één bedoeling mee: de wereld vandaag een klein beetje sweater – euh – sweeter maken. Job well done!

Soft sweaters & accessoires voor mini’s en (young) adults

Na de sweaters met West-Vlaamse quotes en de ‘Mommy & Me’ collectie, lanceert het mamacollectief van Ingrid en haar vormgeefsters Ans en Hanne dit najaar de derde Anna & Maman themacollectie ‘Cuddles & Kisses’. Onder het motto ‘Let’s sweeter the world’ steekt het trio de bestaande, ultrapopulaire sweater- en tassencollectie in een berenzacht stofje en vier nieuwe kleuren. De sweaters met zachtroze teddystrikjes al gespot? Too soft to handle! Na de West-Vlaamse keppes, pupkes en keirls, zijn er bovendien nieuwe quotes, zoals de ‘hug dealer’ en ‘mommy’s favourite’. Wie het persoonlijker wil, kan een naam laten borduren in een handgeschreven lettertype op de sweater of het accessoire naar keuze.

Minipouches voor tieners
Ook in de collectie: homedeco, superzachte babykleertjes, rugzakjes, enzovoort. Het zijn niet alleen absolute must haves voor de allerkleinsten. Ook tieners en adults zijn fan. Zo doen de sleepwear en minipouches voor tieners het bijzonder goed. Anna & Maman brengt er het jonge volkje niet alleen mee in een happy mood, het Belgische lifestylelabel heeft als mission statement de wereld net dat ietsje mooier te maken ♥. Ambition! Ambition!

Hele najaar flashcollecties
Anna & Maman houdt jullie graag de hele winter warm met nieuwe flashcollecties en limited editions. Stay tuned! ‘Cuddles & Kisses’ is verkrijgbaar in de winkel van Anna & Maman in Roeselare en op de webshop www.annaetmaman.be

anna-et-maman anna-et-maman anna-et-maman

2 gedachten over “Getipt Anna et Maman

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: