“Geugged”

Ik heb altijd gezegd als ik een meisje krijg, dan draagt ze Ugg schoenen – no matter. Dit is gewoon het meest cute op aarde. Ondertussen was Amélie al één jaar gepasseerd en had ze nog steeds geen Ugg schoenen dus hoooooog tijd om hier verandering in te brengen.

Aangezien Amélie nog klein is en nog niet zo veel meekrijgt van het Sint verhaal, bracht de Sint niet te veel speelgoed, maar UGG schoenen in de plaats. Mama happy én Amélie blij want zij heeft  nu al een liefde voor schoenen (I swear, ze pakt alle schoenen in huis die ze tegekomt en probeert ze aan te krijgen – wat nooit lukt, waardoor ze boos wordt en mama of papa moet helpen. Dan loopt madammeke hier rond met schoenen waar ze amper mee kan stappen, maar glunderen dat ze doet!)

En ééntje is geentje dus bracht de Sint niet alleen Ugg schoentjes voor Amélie, ook het petekindje werd verwend. En ik ben totally in love. Ik vind het haar een instant schattigheid factor geven, Het is bovendien lekker warm en het zit erg makkelijk. Zeker in de crèche, waar ze haar nogal uitleeft, kan ze vlot bewegen en manoeuvreren en bovendien kan ik zo hopelijk haar schoentjes wat ‘sparen’ want na 2 maanden zien deze eruit alsof ze de oorlog hebben meegemaakt.

Deze Ugg schoentjes kosten €50 en vind je zowel online als in tal van schoenenwinkels of op de website van Ugg

 

4 gedachten over ““Geugged”

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: