greetz

Zeg het met een kaartje + WIN

Ik ben de eerste in rij als er iets te vieren valt. Ik vind het zalig om de mensen rondom mij te verrassen met cadeautjes, kleinigheidjes waar ze instant een happy face van krijgen. Iedere gelegenheid verdient een aangepast cadeau! Verjaardagen zijn leuk, maar vooral kerst is mij favoriet. Al die pakjes die bij ons al weken op voorhand onder de boom liggen te wachten op een nieuwe eigenaar. Iedereen die nieuwsgierig is… Heerlijk.

Er is wel één ding dat ik altijd vergeet, maar echt altijd. Dat is een leuk bijhorend kaartje. Of ik vergeet het te kopen, of ik koop het maar vergeet het op te sturen. Ik herinner mij mijn eerste kerst buiten het ouderlijk huis. Ik had super leuke kaartjes gekocht, de gepaste quote erop en zelfs al de postzegel voorzien. Maar ze zijn nooit de deur uitgeraakt. Oeps.

Zeg het met een kaartje

En dus ben ik super blij dat er online “kaartjesdienst” zoals Greetz bestaat! Het werkt zo eenvoudig… Je kiest een wenskaart naar keuze en daar ben je wel even zoet mee want de lijst met kaartjes is enorm. Van leuke quotes tot een leuke foto, van kinderkaartjes met bekende figuren tot romantische kaartje. Voor iedere gelegenheid. Of ben jij een echte creatieveling? Dan maak je gewoon je eigen kaartje en laat je het bij Greetz afdrukken.

En aangezien alles in de details zit, kies je ook nog eens een gepaste envelop. Groen, roze, zelfs zilver of goud. Dat in combinatie met een leuke tekst al dan niet opgevrolijkt met leuke tekeningen maakt dat jij in no time voor iedere gelegenheid een leuk kaartje hebt. Je kan bovendien kiezen om de kaartjes bij je thuis te laten leveren of je kan er zelfs voor kiezen om het kaartje direct bij de ontvangen te laten bezorgen. Weg stress om een postbus te vinden, postzegels te zoeken.

greetz

En ook ik had reden genoeg om mijn lieverd met een kaartje te verrassen. Mathis stond voor de eerste schooldag, Amélie is fan van Dora en ik vond zo’n leuk Dora kaartje dat ik niet kon weerstaan en de derde? Die was voor mijn man in spé.

WIN

Wil jij ook graag mensen plezieren met een kaartje? Heel eenvoudig, comment op deze post of op de post op de Facebook pagina en wie weet win jij wel een shop te goed van 20 euro.

greetz  greetz greetz greetz greetz greetz

2 gedachten over “Zeg het met een kaartje + WIN

Reacties zijn gesloten.

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: