stokke

Het grote bed voorbereidingen

Nu mijn kleine meid 2 jaar geworden is, wordt het langzaam tijd om op zoek te gaan naar een groot bed en het babybedje aan de kant te schuiven. Een emotioneel momentje voor mama, het babybedje verdwijnt en zal ook nooit meer terugkomen. Weg baby & peuter periode. Langzaam aan ben ik een klein kleutertje aan’t krijgen, met een serieuze babbel én eigen wil. 

En dus is het bijna tijd om haar kamertje om te toveren van baby kamer naar een kleuterkamer. Wel leuk voor mama, is dat ze weer op shoppingjacht kan gaan. Leuke spulletjes scoren om haar kamer mee op te fleuren én natuurlijk op zoek te gaan naar een gepast groot bed. Mijn zoektocht naar een geschikt bedje is begonnen en ik ben ervan overtuigd dat ik een toppertje op het oog heb!

Stokke Home bed

Iedere mama onder jullie is ongetwijfeld vertrouwd met Stokke! En naast hun geweldige kinderwagens, draagzakken, kinderstoelen en meer van dat leuks, hebben zij ook een assortiment aan meubeltjes. En laat nu net daar mijn oog op gevallen zijn!

Amélie is best nog klein en fijn en ik zie haar niet direct in een junior bed slapen, ik denk dat je haar ’s morgens niet meer terugvindt in haar bedje. Compact is een must voor haar. En dus ben ik ervan overtuigd dat het Home bedje echt wel een match made in heaven is. Het is niet alleen compact, het is bovenal erg gezellig! Stokke biedt speciaal voor deze bedjes een leuk tentje aan of een dakje, dat je kan gebruiken over het bedje, waardoor je echt een erg leuk, gezellig plekje krijgt. Knus & schattig & wauw. Ook niet onbelangrijk, er zijn ook zijsteunen die je kan vastmaken aan het frame. Je wilt niet je mini in het midden van de nacht uit haar bedje horen vallen met een schreeuw serenade als gevolg!

Met oog voor detail

Je merkt in alle details dat het Home bed een Stokke product is. Kwaliteit en duurzaamheid primeren, net zoals dat in de rest van hun gamma doorstraalt. Het grote voordeel van dit bedje in vergelijking met andere bedjes is vooral het feit dat het een meegroei bedje is, je kan het in principe al van jongs af aan gebruiken (damn jammer, dat ik dit niet eerder ontdekt heb!) tot een jaar of 5. En daarna? Heel simpel, het bed wordt een speelhuisje, perfect passend in je interieur, met een mooie look en gezelligheid gegarandeerd. Een ideaal plaatsje om ’s avonds voor het slapengaan gezellig samen te kruipen en de dag te overlopen en nog een boekje te lezen. Ik droom nu al weg van die avonden!

Het bedje is uitbreidbaar met tal van andere modules, zo kan je er een commode aan koppelen of de luiertafel die omgetoverd kan worden in een bureautje. Geweldig dit modulair systeem. Ik ga me dus eerst kunnen uitleven in het samenstellen van het ‘plannetje’.

There is simply no place like home.

  • Stokke® Home™ Bed vanaf 599 EUR
    • Verkrijgbaar in white, hazy grey)
  • Stokke® Home™ Ladekast 399 EUR
    • Verkrijgbaar in white, hazy grey)
  • Stokke® Home™ Commode 199 EUR
    • Verkrijgbaar in white

Voor verkooppunten: zie www.stokke.com/nl-be

stokke

Stokke® Home™ Bed with Tent textiles, Stokke® Home™ Dresser and Stokke® Home™ Changer as desk.

stokke
Stokke® Home™ Bed with Roof textiles, Stokke® Home™ Cradle and Stokke® Home™ Dresser with Changer on top.
stokke
Stokke® Home™ Bed White.s

 

 

Gerelateerde berichten

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
%d bloggers liken dit: